fredag den 20. april 2012

Se, hvad der varmer Jordbærhjelmens dyne

Dette fine hæklede tæppe har min far (ja, min far!!!!) hæklet til mig da jeg var helt lille bitte. Nu har Jordbærhjelmen naturligvis fået det til at putte på dynen. Det er holdt i sande retrofarver med gul, brun og orange som gennemgående i tæppet. Rød og sort har også sneget sig ind. Jeg synes at det pynter så fint i den brune Leanderseng.
Hvad mon jeres børn har arvet fra jeres egen barndom?

4 kommentarer:

 1. Hvor er det fint :)
  Jeg har desværre ikke meget fra min barndom andet end en masse Barbie og lidt tøj, men da det er meget piget, er det desværre ikke noget Liam har kunne arve.. Men håber på der kommer en pige næste gang ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også at det her tæppe er det eneste, jeg har haft. Bortset fra en dragt i lyseblå med gule syninger, som min farmor havde skaffet til min storesøster da hun blev født. Den har hun så brugt som lille, herefter brugte jeg den, så min lillebror og to lillesøstre. Så kom min niece til verden og senere min nevø, og de har alle brugt dragten. Senest har Jordbærhjelmen haft den på, og var det første tøj, farmand gav ham på på fødegangen - så den dragt har været godt brugt til både piger og drenge :-)

   Kh Pernille

   Slet
 2. Det ser sørme skønt ud... Min søn arvede ingenting, da han er første dreng af mange piger i familien, men min datter ligger i sengetøj, som jeg lå i da jeg var lille... Ellers er det ikke det store de har arvet - i hvert fald hvad jeg lige kan komme i tanke om nu;0)
  God weekend
  Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er mange, der ligger inde med sengetøj fra da de selv var små. Det gør jeg desværre ikke - så jeg gemmer de godt af vores :-)

   Slet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...