mandag den 23. april 2012

Man kan vel altid klemme en pebernød ned...

Eller det kan vi i hvert fald herhjemmeJeg har haft en laaang weekend med 12-timers vagter, så det har været tiltrængt med en lille fridag i dag. Og så er det jo dejligt at nyde et par pebernødder fra bedstemor sammen med en skøn veninde.


Jeg har nået at få lavet en ble til Jordbærhjelmen, en lækker grøn stofble med mikrofleece inderst og vandtæt fleece yderst. 

Hvad mon I har lavet i weekenden?

3 kommentarer:

 1. Jeg har også været på job i weekenden!! Lørdag var jeg afsted 16 timer og i går var min mand afsted i 6 timer. Men i går havde vi Liljes mødregruppe på besøg til kaffe hygge, det er nok næsten et år siden vi sidst var samlet :-)
  Det var en super hyggelig dag.
  I dag har jeg også haft fri og været hos tandlægen :-/

  Super fin stofble du har lavet :-) Da Filip var lille var jeg lige ved at hoppe med på bøjle, men syntes opstarten var/er dyr, når man som jeg desværre vil have kvalitet og gerne nyt eller næsten nyt :-/

  Skal du så på job i morgen? Jeg tager lige 16 timer igen :-)

  Knus Diana.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Diana

   Det lyder hyggeligt med besøg af mødregruppen, fedt at I stadig ses engang i mellem, selvom Lilje er ved at være en stor pige :-) Ja, det er dyrt at starte op med stofbleer, men nu er Sigurd vores første barn, så bleerne kan gå igen. Og så er det også en del billigere at sy selv ;-)

   Lyder også til at I har arbejdet nok i denne weekend. Jeg skal afsted igen i morgen, og resten af ugen. Og så kommer min 30 års fødselsdag faretruende tæt på......

   Kh Pernille

   Slet
 2. Uhm pebernødder - jo dem kan man altid spise og især de hjemmelavede.
  Fin stofble, den ser noget kompleks ud - det tror jeg ikke jeg kunne overskue ;0)
  Kh Eline

  SvarSlet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...