onsdag den 19. september 2012

Vilde vikinger

Ja, det er ingen hemmelighed at det mest er bluser, der kommer igennem maskinen herhjemme, og nu er der så én mere af slagsen færdig. Jeg har endnu engang brugt mønstret fra Ottobre vinter 2011, nr. 6 med raglanærmer. Jeg laver pipingen med rib for at den bliver helt ens med hals- og ærmerib. Det fungerer godt, men det er ikke helt nemt for mig at få snorlige. Men hvad, drengen er vist ligeglad. Det virker i øvrigt rigtig godt for os med den brede rib i ærmerne, af en eller anden grund bliver Sigurd bare knap så snasket i ærmerne, når han spiser.
Til sidst lige et billede af vores egen lille vilde viking. Den ene skramme har han fået af sin fætter, resten har han givet sig selv. Vi har ikke kat nej, vi har bare eventyrlysten-dreng!


20 kommentarer:

 1. Super fed bluse! Men sig mig, jeg tror vi bruger det samme mønster, men hvis jeg ikke forlænger det, så bliver halsudskæringen ALT for stor. Har du slet ikke det problem? Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm, det synes jeg ikke... Altså jeg lægger 1 cm til så der er til at sy ribben i, men ellers er det ikke noget, jeg har tænkt over. Jeg har lagt mærke til, at Ottobre ofte kommer med nye mønstre på bluser med raglanærmer, så kan det være et andet, du bruger? Dette blad er med i pige i lilla trøje på forsiden. Kh Pernille

   Slet
  2. Tror faktisk det er samme blad. Men måske kan der være noget med størrelserne? Eller mere sandsynligt - jeg har måske tegnet forkert af :-) Tak for svar i hvert fald. Jeg fortsætter med at øve mig ud fra samme mønster :-)

   Slet
 2. Nøj hvor er den bare fed!! Jeg elsker raglan ærmerne og det stof! Vikinger er bare seje!
  jeg er lige med på en lytter mht. mønstret!
  Kh Viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Viola. Og ja sådan nogle vikinger ER nemlig seje :-) Kh Pernille

   Slet
 3. Hvor er den bare blevet fin din trøje...har selv luret længe på vikingestoffet, men man kan jo ikke købe det hele :)

  SvarSlet
 4. Ih Pernille - endnu en lækker bluse fra dig. Du er en haj til det jersey - resultatet er altså rigtig fint og som alle andre er jeg også pjattet med det stof. Hold nu op nogle skrammer han har, men det er da altid noget at han selv er skyld i dem:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 5. Kjempekul trøye! Det stoffet fikk jeg også lyst på :-D

  SvarSlet
 6. Den er top lækker :)
  Jeg føler mig inspireret og håber jeg snart får tid til en lignende model

  SvarSlet
 7. Nøj, hvor er ham Jordbærhjelmen lækker... Skrammer eller ej ;0) Tror lige jeg vil skrive mig bladet bag øret. Mangler et godt mønster til en bluse med rund hals og raglanærmer. Hvilke størrelser kommer de i?
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Eline, synes også han er ret sød ;-) Blusen kommer i str. 86-122, så vidt jeg lige husker, vil gerne tjekke det på et senere tidspunkt.

   Slet
 8. Hvor er han sød. Og endnu en fin bluse. Og fint stof. Sådan en bluse burde min Magne næsten have sig (hans far arbejder på Vikingeskibsmuseet - og navnet Magne kommer fra den nordiske mytologi :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det burde han da helt bestemt - han er jo nærmest tilstrevet en sådan trøje ;-)

   Slet
 9. Den er super flot, du er godt nok dygtigt til de bluser..... Kender godt det med at krudtuglen får skrammer - meget godt endda.

  SvarSlet
 10. Der var den jo - vikingeblusen..! Den er blevet super super fed..! Og hvor er han dog sød ham din lille jordbærhjelm.. Også med skrammer.. :) Vi kender godt det med en vild dreng.. her har vi nærmest kroniske blå knæ og skinneben.. :)

  SvarSlet
 11. Sikke skøn han er! Og så stor han pludselig ser ud :-) Har du egentlig nogensinde solgt ud af dit skønne hjemmesyede tøj? Fx på arbejde ;-) knus fra Marie

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har solgt en enkelt én herinde i blogland, men det er lige som om, jeg ikke rigtig "tør", for vil folk mon synes at de er pæne nok til at betale for. Det har lidt sat en stopper for mig. Men MEA var da et godt sted at starte ;-) Knus til dig smukke, vi ses i morgen :-)

   Slet
 12. Hvor er den skøn- kunne være, at man skulle få stillet coverlockeren frem! ;)

  SvarSlet
 13. Tusind tak for alle jeres skønne kommentarer, bliver helt varm om hjertet af jeres roser! Og dejligt at høre, at andre kender til det med skrammerne..... ;-)

  SvarSlet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...