fredag den 7. september 2012

Høj på nye stoffer

I går fik jeg bl.a. disse lækre jerseystoffer hjem. Min søster havde bestilt en masse lækre sager hos Znok Design. Alle stofferne fås dog også hos Malika-Rosa, men jeg havde brug for et katalog fra Ottobre, som ikke kunne skaffes andre steder. Derudover var der lidt udsalg på nogle af stofferne. Nu skal det en tur i vaskemaskinen, og så må sygemaskinen snart på arbejde igen!


7 kommentarer:

 1. Altså de der vikinger, de er bare så cute Pernille. Glæder mig til at se hvad du får syet :)

  SvarSlet
 2. De er altså også bare for søde de mønstre der. Er også ved at vove mig ud i jersey og strækstoffer. Glæder mig til at se hvad du får ud af dem :)

  Kh

  SvarSlet
 3. *Syntes rigtig godt om*

  SvarSlet
 4. Uha jeg får næsten abstinenser når jeg ser sådan noget lækkert stof! De dér vikinger er bare herlige. God fornøjelse med projekterne.
  Kh.
  Christina

  SvarSlet
 5. Lækre stoffer!! Jeg bestilte også en masse fra malika-rosa i går. Blandt andet det med aberne og det med blomsterne, men i gul og grøn + en masse andet , fordi jeg skal på overlocker kursus næste weekend. Nu skal det være.
  Lækker blog du har. glæder mig til at følge dig :-)
  Kh Viola

  SvarSlet
 6. Wauw de er SÅ flotte -især den med Bambi på. Tror jeg skal forbi og købe lidt godt på den side.

  SvarSlet
 7. Lækre prints du har valgt, er helt vild med vikingerne! Mon jeg skal håbe du får klippet den for stor ;o) God weekend. Kh. Pia

  SvarSlet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...