tirsdag den 29. januar 2013

Strik i falsk patent

Det er ikke meget symaskinen bliver brugt i disse dage. Jeg har fået plantet min bagdel solidt i sofaen, og hygger mig i mange timer dagligt med diverse indkøb over nettet, kaffe, kage, strikketøj og hæklerier. Det er virkelig hyggeligt, og jeg nyder i høj grad at være på barsel. Vi forsøger at få ordnet det sidste, så alt er klart til lillesøster kommer - men det er ligesom om at det bare går lidt langsomt, måske fordi vi jo godt ved, at man også kan lave noget når baby er kommet til verden. Men nu er der i hvert fald en lille bitte hue og dertilhørende undertrøje klar til lillesøster. Sættet er strikket i det blødeste baby alpaca og opskriften er fra "All you knit is love", som kan købes lige her. Jeg har betrukket en knap med Liberty stof og lavet en rouleau af det samme som bindebånd til huen.

7 kommentarer:

 1. Hvor er det bare yndigt... Dejligt du nyder barslen. Men nyd at sidde ned nu, for det kommer man ikke til, når man er på barsel med nummer 2. Trust me - jeg taler af erfaring... ;0)
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, jeg nyder det skam også ;-) Men sad heller ikke ned med nr. et, han sov kun 30 min af gangen, så jeg traskede rundt hele tiden og så igen med barnevognen.... Man får også så pokkers ondt i lænden af alt det fladen ud i dejlig sofa :o)

   Slet
 2. Hvor ser det fint ud!
  Og det lyder virkelig hyggeligt ;-).

  SvarSlet
 3. Ihhhhh hvor er det fint. Det der strikning er så bedårende. Kh Maria

  SvarSlet
 4. Hvor lækkert, hvor er det flot strikket

  SvarSlet
 5. Åh ja det er også lige præcis det man skal i den søde ventetid :-) Hvor er det nogle skønne kreationer der kommer af dine pinde.
  Kh Line

  SvarSlet
 6. Du blev da ret hurtigt færdig, taget i betragtning hvor langt du var da vi drak kaffe:) Og hvor pynter det godt med liberty'en, men igen hvornår pynter lidt blomster ikke;)

  SvarSlet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...