torsdag den 31. januar 2013

Min egen photochallenge - januar 2013

Mange bloggere er hoppet på udfordringen "52 Photos", hvor man hver uge i hele 2013 udgiver et indlæg med ugens billede af sit/sine barn/børn. Det er jo en helt fantastisk idé, da vi nok er mange, der ikke lige får skrevet så meget ned omkring barnet/børnene i en travl hverdag, og så er det jo en fantastisk dagbog! Jeg ville frygtelig gerne være med, men må nok indse at den første tid med baby ikke lige kommer til at give plads til at blogge så tit som jeg gerne vil. Men synes jo at idéen er SÅ fin.

Og derfor tænker jeg, at jeg laver et lille indlæg i slutningen af hver måned med et par billeder af Sigurd (og på et tidspunkt kommer der nok også en lille tøs med) med et par ord til i forhold til interesse, udvikling etc. Det er jo egentlig mest tænkt til mig selv, og de familiemedlemmer, der læser med på bloggen. Bare så jeg ikke glemmer alt for meget.


Billede # 1+2: 
Sigurd er for første gang NOGENSINDE faldet i søvn i bilen. Ikke engang da han var lille bitte spæd faldt han i søvn. Tror verden har været alt for spændende. I øvrigt er han ret sød i hjemmestrikket trøje og hue synes moderen og faderen.

Billede # 3:
Sød med snotnæse og skønne røde øjenvipper. Sigurd er helt pjattet med grene for tiden. Vi har en troldhassel, som blev klippet til for nogle måneder siden. Grenene fik vi dog ikke lige fjernet. Så nu ligger de rundt omkring og alle vegne. Selv inde i bilen har vi en hel skov af grene. 

Billede # 4+5:
Leg i sneen på vej hjem fra vuggestuen. Han har naturligvis fundet nogle grene på sin vej. Elsker i det hele taget udelivet. 

5 kommentarer:

 1. Mage sød i hjemmestrikket træje og hætte. Er det dig der har lavet det? Vil så gerne lære at strikke sådan en flot trøje.
  Han er skøn med det røde hår og øjenvipperne.
  Min det største ved heller ikke, at små børn sover i bilen.... Det har hun ALDRIG dyrket.

  SvarSlet
 2. Skønne kønne billeder.... Vildt at han aldrig et faldet i søvn i bilen før! Her er det en sikker vinder hos alle 3! Glæder mig til at se mere!

  SvarSlet
 3. Dejlige billeder :0) Min søn falder i søvn så snart vi sætter os ind i bilen og den er sikker hver gang :0)

  SvarSlet
 4. Hej.

  Tak for sidst, det var rigtig hyggeligt at møde dig:)

  Årh sovende børn i bilen er noget af det sødeste. Og helt objektivt synes jeg de rødhårede er særligt søde;)

  Trøjen er super fin, hvor har du fundet opskriften?

  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kathrine. Selv tak for sidst, det var rigtig hyggeligt! Trøjen er strikket af farmor, så jeg hører hende lige, hvor hun har opskriften fra.

   Kh Pernille

   Slet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...