søndag den 20. januar 2013

Fastelavnsboller

Fastelavn er jo lige rundt om hjørnet, så jagten er sat ind på at finde en opskrift, som bare er tip top i orden. Jeg startede så nok ud med det bedste af det bedste - en opskrift af Claus Meyer (but off course) fra Meyers Kager. En lækker gærdej med ikke mindre end 300 g smør til 12 boller! Inden i er der remonce, hjemmelavet vanillecreme og chokolade. På toppen smeltet chokolade. Mon det bliver bedre? Jeg tror det næppe :o)




6 kommentarer:

  1. Mums de ser gide ud, dem må jeg klart prøve næste gang!
    Ellers kan jeg snbefale disse!
    http://www.newyorkerbyheart.com/2011/01/lataschas-fastelavnsboller.html

    SvarSlet
  2. Denne slags fastelavnsboller er mine absolut yndlings. Jeg er ikke så meget til flødeskum, så jeg vælger altid dem med guf i midten... De ser super lækre ud...
    Kh Eline

    SvarSlet
  3. Uhmm det ser alt for lækkert ud. Det tror jeg også jeg skal prøve en dag.

    SvarSlet
  4. Mums. Jeg vil også snart bage fastelavnsboller. Tror det bliver efter Meyers opskrift for de ser godt nok lækre ud :)

    SvarSlet
  5. Hvor ser de gode ud, jeg fik godt lige lyst til at smutte i bageren og købe, bare et par stykker ;-) Men sidste gang syntes jeg bare de var kedelige!!! Måske man alligevel selv skulle bage dem?

    Hvordan går det ellers med maven! Skulle du snart på barsel!
    Knus Diana.

    SvarSlet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...