torsdag den 12. juli 2012

Frk. Shopaholic

Ja det beskriver vist meget godt mig i går. Min kæreste havde fødselsdag, og vi havde brug for lidt kærestetid, så vi fik arrangeret pasning af Jordbærhjelmen hos bedstemor (farmor), og så brugte vi ellers eftermiddagen på at finde tøj til min kæreste. Det trængte han virkelig til. Han er typen, der aldrig, som i ALDRIG bruger penge på sig selv medmindre det er højst nødvendigt. Så jeg må ind i mellem skubbe lidt til ham. Vi fandt virkelig mange lækre ting til ham, og alt var sat ned med 50 procent. Så skønt. Nå men det var jo helt ok at han skulle have, han trængte jo.

Men så kom vi lige til at slå et smut forbi Lundgren P. Og der hang den. Min store forelskelse - en Patrizia Pepe trenchcoat, som jeg har savlet over og prøvet på en del gange i løbet af foråret. Og så havde den et skilt med 40 % på sig, og hvor tit ser man lige at Patrizia Pepe er sat ned med så mange procenter? Tja jeg bilder mig ind at det ikke er så tit ;-) Så 1800 kr. for en smuk og lækker tenchcoat - me like! Ingen tvivl om at den skulle med hjem. Så var der lige de lækre pludder bukser fra Carin Wester, som også var sat ned med samme 40 procent. En hurtig beslutning og den røg med i posen. Det samme gjorde en pastelgrøn cardigan fra Cos. UPS! Men jeg er glad, og manden er glad for at jeg er glad :-)

Vi sluttede dagen med lækker sushi på Sota og Nobels Testamente i biffen. Oh gru, jeg sad det meste af filmen helt nede i stolen og med min jakke godt op foran ansigtet - spændende spændende film, og hvis man ellers er vild med Marklunds bøger, er den bestemt værd at se.

Nå men I skal da også lige se alle lækkerierne.

 Den strammer ikke over ryggen som det måske ser ud til, der er fyldt med mærker fra frakke og bluse
Og så har jeg i øvrigt lige opdaget at jeg nu har 98 (!!!!!) faste læsere. Jeg bøjer mig i støvet, er taknemmelig for at så mange vil følge med hos mig :-)

14 kommentarer:

 1. Tillykke med de lækre ting :-)
  Er lige faldet over din hyggelige blog og har meldt mig som fast læser :-)
  Kh Pernille/skovsbo.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen til Pernille, jeg smutter lige forbi din blog :-)

   Slet
 2. Sådan én mand har jeg også :)
  Lækre ting(!) suk de bukser der de spiller bare 100%
  Jeg nyder at læse med hos dig.
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK Libbie, nyder også at læse med hos dig :-) Elsker også de bukser, kommer til at bo i dem tror jeg ;-)

   Slet
 3. SÅ fine ting du har fundet! Jeg har også selv haft shopping spree, de der procent skilte er da bare for skønne :-)

  SvarSlet
 4. Ih, hvor har du fundet mange fine ting. Jeg synes bare ikke jeg har tid til andet end mit arbejde i øjeblikket. Har ellers gavekort til både Magasin og H&M, men ak... Når det bare ikke og snart er der ikke flere udsalgsskilte tilbage...
  Glæder mig til ferie om 1 uge og 1 dag...
  Kh Eline
  p.s. tillykke med de mange læsere. Jeg har også 98 dejlige læsere ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, hvor skægt at at du også er ramlet ind i de 98 læsere nu - os som startede med at blogge på nogenlunde samme tid :-) Kender godt det der med at arbejdet fylder, og så vil man jo også gerne prioritere familien når man endelig har fri.... Godt at du snart har ferie Eline, det bliver dejligt! Min er ved at lakke mod enden, og jeg må finde vej til sygehuset igen. Det bliver også helt ok, men kunne godt have brugt en uge mere ;-)

   Slet
 5. Sådanne mænd findes vist alt alt for mange steder. :) så dejligt for ham at du hjalp ham lidt på vej, og ja, så var der jo undskyldning for at du selv kom på shopping - lækre sager du har fået!! :)

  SvarSlet
 6. Skønne ting du fik med hjem. Og tillykke med kæresten.

  Det er så dejligt med en kæreste dag/aften - vi er heldige at have en aften i aften, hvor er det tiltrængt!

  Blusen kom i går og er perfekt! Tusind tak - Jacob er allerede helt skæv i ansigtet af at sige "trador" :o). Laver et indlæg når jeg har fundet kameraet (i en af flyttekasserne!), så du kan se den på.

  Kh. Pia

  (og tillykke ned de 100!!! læsere)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er jeg glad for at den passer! Det er sådan lidt vildt med første salg, man vil jo nødigt skuffe... Er ked af at ribben i nakken blev lidt skæv, jeg kæmpede og kæmpede med den og til sidst måtte jeg altså sande at jeg ikke kunne få den til at sidde lige i midten af nakken :-/ Håber det går.

   Kh Pernille

   Slet
 7. Hej Pernille,
  Hvor ser du bare godt ud med dine nye ting på! Jeg er helt solgt til den der trenchcoat, den ser egentlig ikke ud af meget på billedet hvor den hænger på bøjlen, men hold op den er lækker når du har den på. sådan en gad jeg godt eje, mon den findes i sort...
  Hov og tillykke med de mange læsere!
  Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette :-) Ja engang i mellem skal tingene lige på for at komme til deres rette. Det skønne med sådan en trenchcoat er jo at den er figursyet, så den gør lige alt det rigtige for én ;-) Du skal helt sikkert nok kunne finde en i sort derude - og hvis du er heldig med et dejligt rødt udsalgsskilt på :-)

   Kh Pernille

   Slet
 8. Ahmen altså! Det indlæg her må være fra da jeg var på ferie og ikke nåede at følge så meget med. Det er da noget af det lækreste du lige fik shoppet dér - kan godt forstå at det skulle med hjem:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...