søndag den 8. juli 2012

Så er vi hjemme igen


Og hold nu helt op, hvor har vi haft en helt vidunderlig ferie! Faktisk har jeg ikke haft ferie med Jordbærhjelmen i en hel uge siden min barsel sluttede d. 20 juni sidste år, så der er ingen tvivl om at det har været tiltrængt! Derfor var det også meget vemodigt at tage fra hytten fordi vi bare har nydt hinanden så meget. Men nu er vi hjemme igen, og det er også rigtig dejligt! Vi har leget, hygget, badet og i det hele taget bare været maks sammen - derfor var jeg også bare fuldstændig smadret om aftenen og tiden blev tilbragt foran fjernsynet eller med en god bog. Faktisk fik jeg kun hæklet 6 (!!!!) lapper til mit sommerprojekt. Så det var godt at symaskinen ikke blev slæbt med, den var bare blevet stående i et hjørne. Den største oplevelse på vores ferie har helt sikkert været Sigurds fascination af Vesterhavet, han var totalt betaget af det, og ville bare bade mere, mere, mere.

Det der appelsinhud fødes man da vist med ;-) Prikket på skulderen er i øvrigt et jordbærmærke.
Både far og søn syntes det var fedt at lave dæmninger

En tidlig morgen stak Sigurd af ned til vandet, og jeg fangede lige en grædende søn og trøstende far på vej tilbage til huset

Ellers har jeg lidt svært ved at få færdiggjort projekter til mig selv for tiden. Denne buksedragt har jeg syet på i evigheder, men der går virkelig også lang tid i mellem at jeg tager den frem for at sy. I går da vi var kommet hjem gjorde jeg et forsøg, men det var lidt som om, jeg ikke kunne koncentrere mig, og lynlåsen (som skulle have været usynlig med blev synlig fordi jeg fik forkert lynlås med hjem, og ikke lige gad vente på at få den byttet) er syet virkelig skidt på. Benlængden krævede lidt tilretning. Der mangler knaphuller (åh nej, min store frygt!) foran og så skal ærmegabene lige laves pæne. Men ellers er buksedragten rigtig smuk i sit vidunderlige silkevelour. Skal laves færdig her i ferien!
6 kommentarer:

 1. Dejligt at I har haft en god ferie og mht buksedragten er der kun én ting at sige:"Vi vil se den på, vi vil se den på" :)

  SvarSlet
 2. Hyggelige billeder og Sigurd har da den lækreste hårfarve! Dejligt at I har nydt ferien. Jeg holder med Libbie - på med buksedragten, så snart den er færdig, så vi kan se den "rigtigt".
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Sikke nogle skønne billeder.. Er helt vild med det første.. :) Velkommen hjem! (og ja.. på med buksedragten)

  SvarSlet
 4. Sikke nogle skønne billeder!
  Og dejligt med ferie, det føler jeg også at vi snart trænger til herhjemme.

  SvarSlet
 5. Hehe, jeg må se om manden kan tage nogle ORDENTLIGE billeder af mig i den i morgen engang ;-)

  SvarSlet
 6. Aiiiiiiii Pernille... Hvor er det bare nogle SKØNNE billeder af din lille jordbærhjelm :)

  SvarSlet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...