mandag den 30. juli 2012

Pludderbukser

Altså, hvor er det lige at den der tid bliver af?? Nu er det en lille uge siden, jeg sidst har lavet et indlæg, og det er ikke fordi jeg har haft travlt med at kreere en masse herligheder. Næh, jeg har vist bare parkeret måsen i sofaen når jeg er kommet hjem fra arbejde (så meget som en lille vildbasse på knap to år tillader det der med måsen selvfølgelig....). Men i dag har jeg haft fri oven på en arbejds weekend, og Jordbærhjelmen har været i vuggestue for første gang i fire uger, så der var lige lidt tid bag symaskinen. Tiden brugte jeg til at sy mine pludderbukser færdigt, som jeg har lavet i det skønne Libertystof. De har været lidt tid undervejs, ikke fordi de er svære at sy, tværtimod, men bare fordi jeg arbejder lidt for langsomt i øjeblikket..... Men nu er de færdige, og selvom de ligner en natbuks, så er jeg nu meget godt tilfreds. Nu skal vi bare have lidt sol og varme til landet igen.
Jeg kunne i øvrigt sagtens have været færdig med dem for et par dage siden, men skæbnen ville at utålmodige og ikke så opmærksomme jeg, fik sat taljestykket (eller hvad dulen det hedder, men det med påfuglene i hvert fald) på så jeg skulle binde det i siden! Ej, hvor var det dumt! Og det var også rigtig dumt, at jeg ikke havde tjekket det INDEN jeg overlockede og syede stykket helt på buksen med den nederste syning. Men dén fejl laver jeg ikke igen ;-)

Jeg glæder mig til at blive opdateret her i blogland, det er ikke meget, jeg har været rundt hos jer.....

9 kommentarer:

 1. Det er så smukt det stof, og de ser så behagelige ud.
  Mine sidste bukser til mig selv ligner aladdin-bukser fordi de blev for brede forneden ;)

  SvarSlet
 2. Sikke lækre de er. Jeg elsker at have pludderbukser/natbukser (kald dem hvad du vil) på ;0) De er så skønne. Jeg vil også tilbage foran maskinen, men jeg vil også holde ferie med familien...
  Kh Eline

  SvarSlet
 3. De er virkelig smukke - elsker stoffet. Pyha - så måtte du i gang med at sprætte op! Men resultatet blev rigtig fint:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 4. Nu om stunder går folk med natbukser - og sover i deres normale :0) Eller måske er det bare en fjollet måde at sige at det er et ret svævende koncept...
  Jeg synes de er blevet skønne! Og det skader jo heller ikke at have lært en (træls) lektie i processen...

  Nyd sensommeren i dem :0)

  SvarSlet
 5. Kjempefine! Påfuglstoffet øverst ga de det lille ekstra!

  SvarSlet
 6. Flott stoff :)
  Jeg har også gjort slike feil når jeg syr, og det er like ergerlig hver gang :)

  SvarSlet
 7. Tak skal I have - og ja det er dejligt at tulle rundt i natbukser :-)

  SvarSlet
 8. Ej hvor er de fine!

  Og kender aaalt for godt det med syfejlene, æv det er så surt!

  SvarSlet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...