tirsdag den 26. juni 2012

Mushi pavlova


Vi havde besøg af madklubben i går, og i madklubben er der en streng regel om, at alle sejl skal sættes ind på dessert. For vi eeeelsker dessert! Det blev så til hotdogs med hjemmebagt brød og lækre øko-pølser til hovedret og pavlova til dessert. Nemt og hyggeligt (og lidt grimt! - altså hotdogspisningen) på sådan en ganske almindelig mandag. Pavlovaen blev meget mushi, faktisk så mushi at det var svært at fornemme om det var flødeskum eller marengs, der blev tygget i. Men godt det smagte det nu alligevel (også i dag :-) )


Som opfølgning på mit indlæg i går, er der her lige et par actionbilleder efter vuggestue, hvor Jordbærhjelmen gerne tager en lille hyggestund i sin seng med en god bog. Her også med en lille snack. Bemærk det skønne skønne sengetøj fra Blafre.10 kommentarer:

 1. Wow - har du syet den trøje?
  Jeg startede med at sy for et halvt år siden, og det blir selvfølgelig bedre og bedre - meeen der er vist langt endnu, kan jeg se:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Og ja, den er hjemmesyet. Jeg har syet lidt over et år, og når jeg kigger tilbage kan jeg godt se, at øvelse gør bedre (!!), selvom der stadig er plads til masser af forbedringer ;-)

   Slet
 2. Jamen altså Pernille! Der er intet piget over den bluse - han ser bare fantastisk ud i den, så det var en god beslutning. Hm - jeg må vist vove mig ud i jersey - idag har jeg syet knaphuller....endnu en ting jeg ikke var begejstret for, men som jo bare var SÅ nemt!
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina :-) Og synes du er sej med de knaphuller, jeg har endnu ikke fået dem lavet på min liberty-skjorte, som jeg lavede for hundrede år siden. Suk! Men du giver mig mod på at prøve :-)

   Slet
 3. Hej P.... Hvor er han fin!!!! Må altså lokke dig til at lære mig at sy i jersey. Ella ville da elske de bambier - og Christian også.... :-) Vi drager sydpå i weekenden og det er vel også ved at være jeres tur til ferie snart, ik? God ferie til hele din lille familie og håber, at det kan blive til en kreaaften med kold hvidvin senere på sommeren... og i øvrigt, hvor styrer du da bare det der zpaghetti.
  knus fra M

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej M. Tak for din hilsen! Og du kan tro, jeg er med på en kreaaften, når vi alle er vendt hjem fra ferie. Vi smutter på lørdag, men det bliver nordpå ;-) Håber også at I får en rigtig dejlig ferie! I øvrigt legede vores drenge mega godt sammen i dag - det er sgu dejligt :-D

   Knus

   Slet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Hehe ja den var vist lidt mislykket den pavlova, men god det var den;) Og ja Sigurd kan sagtens bære den trøje:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg giver Meyer lidt af skylden ;-)

   Slet
 6. Der blev jeg lige lækkersulten. Jeg ELSKER pavlova. Blusen er supersød og ikke spor tøset.

  SvarSlet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...