fredag den 1. juni 2012

T-shirt med raglanærmer

I går fik jeg tid til at sy lidt, og tiden brugte jeg på at lave en t-shirt til Jordbærhjelmen med raglanærmer. Stoffet er en brun genganger med hvide elefanter, og så noget gul rib. Mønstret er fra dette Ottobre syblad. Jeg ville gerne have korte ærmer, så jeg måtte alliere mig med lineal, blyant og nogle af Jordbærhjelmens andre t-shirts. Jeg kunne naturligvis også bare afkorte mønstret i ærmerne, men så ville ærmerne blive meget løse i det, og det var ikke lige dét jeg ønskede denne gang. Så jeg måtte kreere selv. Synes faktisk at jeg kom ret godt fra det, og glæder mig nu bare til der kommer lidt mere sol igen. Kunne det ikke være fantastisk med en coverlock, så sømmen ville blive helt prof? Har jo min overlock til de indvendige sømme, men det kunne være luksus med smukke sømme yderst også. Åhh det drømmer jeg om :-) Lige et par action billeder til sidst. Jordbærhjelmen følger spændt med i Smølferne fra morgenstuden :-)


8 kommentarer:

 1. Sikke en skøn bluse - rigtig flot detalje med ribben i ærmesømmene. God weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christine. Også rigtig god weekend til dig og dine :-)

   Slet
 2. Jeg synes ikke der er noget galt med dine sømme! Blusen er blevet rigtig flot og den sidder så fint på ham. Du er så god.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina, hvor er du sød :-)

   Slet
 3. Hvor er den fin, hvor er du altså go:o) Den klæder ham bare så godt.
  Knus Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Malene - du må sige til, hvis Thor kunne bruge en lille t-shirt eller trøje :-)

   Slet
 4. Hvor er den fin, sømmene er da utrolig flotte - også den overlocker. Ribben er en flot kontrast til det søde stof. Jeg er lige kommet forbi din fine blog for første gang og bliver straks fast læser.

  Kh Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte. Velkommen til, altid dejligt med endnu en læser :-) Og tak for de søde ord :-)

   Slet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...