lørdag den 30. juni 2012

Sommer projekt

I går fik jeg købt garn til at lave dette lækre tæppe fra Yarn Freak. Jeg har fået lavet en enkelt lap, som I  kan se på billederne. Jeg tror at det bliver lækkert med pastelfarverne, der lige bliver brudt af den neon grønne. Tanken er at tæppet skal hækles sammen med hvid, men der er lidt tid til det bliver aktuelt. Vi drager til Skallerupklit i dag, og naturligvis skulle symaskinen ikke med (det er jo ferie og kvalitid), men et eller andet krea skulle med, og der er det jo skønt med hæklerier, der fylder knapt så meget.

Fik jeg i øvrigt sagt, at jeg har FERIE :-) :-) :-) Det bliver skønt med 14 dage sammen med drengene!

Hvad mon I skal i jeres ferier?

11 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle skønne farver, det skal nok blive et flot tæppe. Det flyder også mindre at have hækletøj med i fht. symaskinen, selvom det kunne være fristende at tage den med. Rigtig god ferie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig fristende at tage maskinen med. Men jeg er glad for at den blev hjemme ;-)

   Slet
 2. Rigtig god ferie. Det bliver da SÅ dejligt. Vi har lige 14 dage endnu, men så kalder Mallorca :-)
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhh Mallorca, det gad jeg også godt :-)

   Slet
 3. Rigtig god ferie :-) Vi tager til Tyrkiet i næste uge, der er 35-40 grader lige nu, så det bliver varmt :-D
  Jeg håber der kommer lidt bedre vejr til DK - jeg har nemlig ferie i 4 uger og skal kun ud og rejse i en uge, håber håber :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. 4 ugers ferie, du er virkelig heldig! Det skal nok blive godt vejr herhjemme, det er jeg overbevist om. Lyder lækkert med en tur til Tyrkiet - men også meget varmt. Lige lidt for varmt for mit vedkommende ;-)

   Slet
 4. Hvor ser det ud til at blive et skønt tæppe :-) Hvordan er Kauni-garnet at hækle med? Kradser det?
  Jeg overvejer nemlig at lave samme tæppe, men er lidt bekymret for om det kradser ;-)
  Kh Judith

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg virkelig også at det bliver - der kommer til at være uendeligt mange timers arbejde i det! Jeg synes at det er vildt lækkert at hækle med, det er meget let og blødt. Jeg er sådan en "ulden" dame, som er vandt til at det kradser lidt, så jeg er nok ikke så god at spørge lige hvad angår kradse faktoreren. Jeg tror, at det kradser, hvis man er meget sart. Når det er færdig hæklet tror jeg det er begrænset hvor meget man vil mærke til evt. kradseri ;-)

   Slet
 5. Åhh det lyder dejligt. Og det skal nok blive et fint tæppe. Vi var i Skallerup for to uger siden, det er så skønt. Hyg jer rigtig meget;o)

  SvarSlet
 6. Jo flere gange jeg ser det tæppe her i blog-world, jo mere vinder det indpas hos mig! Sikke nogle lækre farver du har valgt! Håber I havde en dejlig ferie :-)

  SvarSlet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...