onsdag den 6. juni 2012

En retrobuks (fordi drenge også godt kan gå med hjerter)

I går fik jeg kørt disse bukser igennem maskinen. Jeg havde en stump brune hjerter af Graziela liggende, og jeg kan jo ikke blive ved med at vente på at der bliver født pigebørn rundt omkring. Så jeg brugte dem til lommer. Nu overvejer jeg om jeg skal lave opsmøget med hjerter også, tænker at det kunne blive ret skønt. Jeg har endnu ikke gjort det, da jeg er i tvivl om hvorvidt der skal elastik i for neden eller om de skal forblive sådan her med oplægning. Synes måske de er mest retro-hippie-70'er-tro som de er nu.

Min kæreste har i øvrigt ytret ønske om en lignende buks til ham, det kunne sgu være kønt ;-)
20 kommentarer:

 1. Så fin blogg du har - jeg blir følger :) Buksene var skikkelig tøffe - selvsagt skal drenge og kunne gå med hjerter på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :-) Og velkommen til, dejligt med nye læsere :-)

   Slet
 2. Jeg synes de er perfekte som de er! Virkelig søde. Der er brune hjerter på vej til mig - skal hentes på posthuset i morgen og jeg glæder mig:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig til at se hvad du får kreeret med dine brune hjerter :-) Og tak, jeg tror jeg lader dem være som de er.

   Slet
 3. DE ER FEDE!!! Super flotte!! Drenge kan sagens have hjerter på, speceilt når det er på den fede måde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Det var godt jeg rodede mig ud i det med hjerter....

   Slet
 4. Der er lækre. Ikke nødvendigt med opsmøg.
  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg lader dem være som de er ;-)

   Slet
 5. Så mye fint du lager! Jeg har også sydd (sele)bukse med hjerter på til min gutt (under tvil), veldig fornøyd med å se at flere gjør det samme ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord. Dejligt at du ikke synes det er helt tåbeligt med hjerter ;-)

   Slet
 6. Hej Pernille!
  De er helt fantastiske, dine Graziela-hjertebukser! :)
  Dejligt at se, at du bruger hjerter til drenge, det kan man jo sagtens, når det bliver så flot som det her, ja!

  Ønsker dig en flot aften videre!

  Smil fra Marthe, Norge

  SvarSlet
 7. Klart kan drenge gå med hjerter! Specielt når de er så fede, som disse hjertebukser. Skøn-skøn kombo! Og jeg ville helt klart også undlade opsmøget... Kunne for øvrigt være et ømt syn med din kæreste i samme bukser, haha...

  SvarSlet
 8. Tusind tak for jeres kommentarer, I er så skønne! Det er derfor det er SÅ fedt at blogge :-)

  SvarSlet
 9. Hej
  Hvor er de skønne:-) Er det rib du har mellem lommen og buksen eller er det skråbånd? Sådan nogle må jeg prøve at lave:-) Kan det passe at det er en variant, der findes på minikreas posebuks mønster? Inspireret af dig, har jeg syet et par "plain" posebukser, men har nu fået mod på lidt mere - og er vild med lommerne. Syer man dem bare på inden man syer for og bagstykke sammen?
  Tak for den udførlige beskrivelse med lappen. Er ikke kommet så langt endnu, men jeg er sikker på din beskrivelse vil hjælpe mig igennem!
  Tak

  Mvh Maria

  SvarSlet
 10. Hej Maria

  Tusind tak for din kommentar. Er rigtig glad for at kunne hjælpe dig, og det glæder mig at høre at du har succes med hjemmesyslerne :-) Og du har helt ret, buksen her er lavet ud fra Minikrea mønster kombineret med egne tilrettelser - men det behøver man ikke, jeg har mange bukser som er lavet præcis efter Minikrea og de er også helt perfekte! Jeg bruger rib rundt på lommen. Jeg syer ribben på hjertestoffet først, og det er her vigtigt at du ikke strækker i ribben, da lommen så vil krølle. Når det er gjort syer jeg lommen fast på forstykket, der hvor jeg synes lommen skal sidde. Når det er gjort syes buksen sammen på vanlig vis. Når først man lige har fanget fidusen er det nemt nok. Du kan i øvrigt også bruge skråbånd, jeg bruger det bare ikke da det er dyrt og hurtigt falmer i vask. Held og lykke med det :-)

  Kh Pernille

  SvarSlet
 11. Tak for svar. Det vil jeg prøve. Er teknikken som med skråbånd? For ellers kan jeg nemlig ikke helt forestille mig hvordan jeg skal skjule den frie kant?

  SvarSlet
  Svar
  1. Du får lige et link til en helt fantastisk DIY: http://www.xoeinding.dk/2012/04/diy-ribkant-fremfor-skraband.html Line beskriver det så flot i billeder og ord :-)

   Slet
  2. Tusind tak;)

   Slet
 12. Hvor er de altså fede! Og hvor er han smart med dem på :-)

  SvarSlet
 13. IIh altså, dem kunne jeg også finde på at give lille A på som er en dreng).

  SvarSlet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...