torsdag den 10. januar 2013

Mini smæk

En smækbuks i str. lillebitte har set dagens lys. Syet i lilla velour og med lys lilla rib. Mønsteret er fra Ottobre, nr. 1 forår 2011. I øvrigt kun anden gang jeg forsøger mig med knaphuller (hvilket minder mig om, at jeg har en skjorte hængende i skabet, som jeg endnu ikke har fået lavet knaphuller i....) Det var jo slet ikke så slemt, som jeg gik og frygtede....
9 kommentarer:

 1. De ser godt nok fine og behagelige ud :-) Og super søde knapper du har sat på. Det er da gået rigtig godt med knaphullerne - er også min største syskræk!
  Kh Line

  SvarSlet
 2. Det er godt nok nogle søde bukser. Tror også jeg ville være lidt bange for knaphuller i velour :)
  Hvilket nr. af Ottobre har du brugt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov, det gik lidt hurtigt, da jeg skrev indlægget. Sikke noget rod ;-) Nu har jeg rettet det til, så det er til at genfinde mønstret. Og tak i øvrigt :-)

   Slet
 3. De er super fine :-) Har dog aldrig været bange for knappehuller, men har tilgengæld en skræk for jersey, som er mit nytårsfortsæt at lære at sy i :-)

  SvarSlet
 4. Nej hvor er de søde. Hun bliver jo bare så fin.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 5. Hvor er de bare fine. Sådan nogle lækre smækbukser, skal jeg da også have syet til min lille trold, så jeg er også nysgerrig efter, hvilket nr af Ottobre, mønstret er fra :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Judith. Er ked af at jeg ikke lige fik skrevet nr. i indlægget - men nu er det redigeret, så tjek oppe i indlægget :o)

   Slet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...