tirsdag den 1. januar 2013

En jul i sygdommens tegn

Ja, selvom overskriften ikke er så positiv, så har vi nu haft en rigtig dejlig jul i den lille familie. Vi var bare lidt uheldige med al sygdommen. Heldigvis var alle mand friske juleaften og til de to julefrokoster, som var planlagt rundt i familien i juledagene. Men vi har lige været nede at skrabe lidt alle mand. Selv røg jeg ind i influenza og 40 i feber. Jeg var virkelig ikke meget værd. Blev bekymret over en stille baby i maven som jeg stort set ikke mærkede i et døgn - men jeg var for slatten til at tage nogen som helst steder for at blive tjekket. Dagen efter beordrede fødegangen mig dog til vagtlægen for at blive podet og for at opstarte i Tamiflu. Skal lige hilse at sige, at det ikke er sjovt at få stukket en hård vatpind 7 cm ned i næsesvælget! Sad og holdte på mit hoved og sagde "nej, nu må du stoppe, ikke mere nu" som et andet lille barn mens stårerne uhæmmet stod ud af øjnene på mig. Men jeg overlevede, gjorde jeg! Og jeg fik min Tamiflu som jeg dog ikke har taget fordi bivirkningerne ved det ufødte barn er ukendt. Men jeg er heldigvis i bedring. Billeder har jeg ikke fået taget mange af her i julen, men lige lidt vil jeg dele med jer.


Juleaften holdte vi hos min far og hans kone, som bor 3 km fra os. I haven var der stadig lidt sne, så der blev lige trillet en lille snemand til stor begejstring for både børn og voksne. 

En af julegaverne fra min far var et album med billeder, som han har taget. Det er alle billeder af oplevelser, som vi har haft sammen. Vi fik et lignende album sidste år, og jeg må indrømme at det er en af gaverne, der står virkelig højt på min favorit-liste - de er guld værd! Her er et lille udpluk, beklager kvaliteten, men jeg har taget billeder af billederne. 


I sommers i Tivoli - Sigurd var VILD med de store maskotter (eller bamser eller hvad man nu kalder dem....)


To yndlingsbilleder af min lækre nevø Noah og jeg (jep, man må gerne være selvfed her ovenpå julen)

Fra julen 2011 med min smukke niece Prinsesse-Frederikke og to nissedrenge. Frederikke glæder sig i øvrigt virkelig meget til HUN skal have en lille kusine. Og jeg glæder mig virkelig meget til at give hende en lille kusine! 

Jeg kan se på det hele, at jeg sørme også har nået at være en lille bitte smule krea i julen, en jersey kløver trøje til Sigurd er det blevet til. Denne gang uden raglanærmer, og det klæder den egentlig meget godt og så er det hundrede gange hurtigere at sy
Min skønne dejlige store dreng, som snart skal være storebror! Og apropos det, så er min barsel officielt startet i dag, hvilket betyder at der er små 8 uger til min termin! Spændende at se, om jeg når at lave alle de ting jeg har planer om inden hun kommer... Til sidst et lille kig til babyhulen. Jeg håber at I alle har haft en god jul og er kommet godt ind i det nye år. Jeg nyder alle kommentarerne fra jer, og jeg glædes ved at følge jer andre - om end jeg ikke altid er så god til at kommentere. Jeg håber at vi fortsat ses i 2013.

- Pernille


18 kommentarer:

 1. Hvor er du smuk gravid:-)

  Uh, lyder ikke rart med den tur til lægen, godt du er i bedring.
  Super fin trøje du har syet!

  SvarSlet
 2. Wow Pernille - du bærer den graviditet fantastisk! Hvor har I været hårdt ramt - dejligt at læse at det nu går den rigtige vej.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina :o) Og ja, det er skønt at sygdommen endelig er ved at slippe os. Men lidt hyggeligt har det været - vi har alle tre sovet til middag hver dag i de voksnes seng <3

   Slet
 3. Hvor er du smuk - skøn mave... og rigtig god barsel!

  Godt nytår - håber I snart er helt ovre alt sygdom.
  Kh Rikke
  www.bareschoen.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Rikke! Og godt nytår til dig :o)

   Slet
 4. Sikke en flot mave :-) Godt nytår :-)

  SvarSlet
 5. Kære Pernille.
  Rigtig godt nytår til dig og din smukke mave - og resten af din familie.
  Godt at I har nydt julen og nytåret trods influenza og andre ubehageligheder (den der vatpind lyder IKKE rar!!!).
  Det er nogle SKØNNE billeder. Du ser så dejlig ud (og det gør de andre også - inkl. snemanden ;-)).
  Men du stråler altså bare!
  Jeg glæder mig til at følge dig i det nye år.
  Kh maj

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maj, det varmer lige i hjertekulen :o)

   Slet
 6. SMUK mave:-) Uh, hvor ubehagelig med overvejelser om sygdom og medicin med babyen i maven:-( Kløverstoffet er så flot og dejligt at sy i - jeg har forelsket mig i den røde udgave...
  Godt nytår!
  / Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er aldrig sjovt når medicin og graviditet ikke helt harmonerer. Men så må man jo selv træffe en rask beslutning ;-) Uhh, det røde kløverstof er virkelig også flot!

   Slet
 7. Godt nytår! Og sikke en smuk mave :-) jeg håber du får en rigtig god barsel, og at sygdom bliver væk den næste tid. Savner dig på job. Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Marie! Jeg regner med at komme forbi en dag i løbet af januar med kage (fordi det kan man jo aldrig få nok af ;-)) så jeg får lige koordineret med dig, hvornår det er en god dag at komme forbi :-D Håber at graviditeten er godt ved dig. Og har I mon besluttet om I skal have 3D scanning? ;-)
   Kram

   Slet
 8. Fantastisk hyggeligt indlæg. Og sikke en fantastisk gave fra din far. Ville ønske der var en der var vild med at tage billeder i min familie, det er så fedt når det ikke er billeder man selv har taget.
  Og mega smuk det er du;o) OG søde SIgurd.
  Håber du rigtig nyder din barsel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er nemlig super skønt med en foto-enthusiast i familien. Der var også lidt krise for nogle år siden hvor min far havde haft indbrud og kameraet var blevet stjålet. Der gik lidt før et nyt blev fundet. Men SÅ var min far også endelig klar (eller tvunget klar) til den digitale verden ;-) Håber du er kommet godt igang med arbejdet igen. Lad os i øvrigt finde en dag hvor vores skønne drenge kan lege sammen :-)
   Knus

   Slet
 9. Skønne skønne billeder og wauw en fin mave!!

  SvarSlet
 10. Sikke en fin babybule... Rigtig god barsel.
  Kh Eline

  SvarSlet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...