torsdag den 18. oktober 2012

Stilhed og en meget simpel buks

Der er godt nok stille her på bloggen for tiden. Vi holder ferie herhjemme, og det er dejligt at være sammen alle tre. Vi har haft lidt bøvl med Sigurd og middagslurerne, og det har taget evigheder at putte ham. I går brugte han 4 (!!!?!) timer på at skælde ud, mosle rundt, græde og egentlig bare være rigtig utilpas førend han overgav sig til søvnen. Han HAR brug for luren, og vi har gjort alt hvad vi kunne for at få ham til at falde til ro, men intet hjælper. Fandt sågar en sutteflaske frem fra gemmerne så han kunne få lidt lun mælk med sukker i. Det syntes han var himmelsk. Og jeg fik 5 minutters ro. Pyha, det har været nogle hårde dage på den front! I dag tog det heldigvis kun 45 min, og han tog en dejlig lur på 3,5 time. Så træt det er han altså. Tror måske bare at verdenen er lidt for spændende i øjeblikket, og det ville jo være skrækkeligt at gå glip af noget!

På kreafronten sker der ikke så meget, jeg er træt som bare pokker! Men i dag fik jeg lige færdiggjort disse meget simple bukser med Liberty tittekant. Jeg har taget udgangspunkt i buksemønster af EG, men næste gang skal skridtlængden laves lidt kortere og lommeåbningen dybere. Inspirationen er hentet hos dygtige Line. Bukserne er syet i mørkeblå bredriflet fløjl, men det er ikke til at få et ordentligt billede af farven i dette kedelige vejr.Og så passer det jo i øvrigt heller ikke, at jeg ikke har fået lavet noegt her i ferien. Vores kontor/mit krea-rum er blevet tapetseret med dette tapet. Det må jeg også lige får vist jer en af dagene, når skyggelister er kommet op, og jeg har fået skåret kanter til. Men lige nu sidder det smukt på væggen og gør mig glad :-D

8 kommentarer:

 1. Fede bukser.
  Hvor er det træls for jer, at Sigurd ikke kan finde ro i disse dage. Det er så synd for dem - og for forældrene ;0)
  Glæder mig til at se dit krearums nye tapet...
  Kh Eline

  SvarSlet
 2. Fine bukser .
  Minien her har begynt å sove så godt midt på dagen - det er som en ny verden. Det er ergerlig når de ikke vil falle til ro...

  SvarSlet
 3. husk det er bare en fase! men det er hårdt når det står på. Sikke noge lækre bukser!! flotte detaljer!
  Kh Viola

  SvarSlet
 4. Som Viola siger - det er en fase, det er en fase, det er en fase....det sagde jeg også til mig selv i nat da Carla ikke ville sove efter kl. 4 (og det ville jeg gerne). Vores Carla har aldrig sovet meget så sover hun 1,5 time på en dag er vi glade, men hvor er det irriterende når de ikke er samarbejdsvillige! De nye bukser er virkelig fine.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhh Christina, det var også bare tidligt, at Carla ville op - sådan en bandit! ;-) Sigurd sov maks 40 min af gangen i den tid, jeg var på barsel - godt jeg ikke havde min symaskine dengang, så var jeg da blevet bims af aldrig at nå at få syet noget ;-)

   Slet
 5. Ville også bare lige skrive "Det er BARE en fase"!!!!
  Fede bukser - gad godt at de kreative evner rækkede til syning, meeen det gør de vist ikke!!

  SvarSlet
 6. Åhh jeg håber så inderligt, at I har ret. Men hvis ikke så er det snart mandag, og så må vi håbe at det hele falder på plads, når han kommer i vuggestue igen. Og tak for roserne omkring bukserne, Sigurd har haft dem på i dag, og de passede perfekt! Så det må bestemt prøves igen :-)

  SvarSlet
 7. De er vildt lækre og enkle. Lige som jeg kan li' det :-) Håber det snart bliver bedre med middagslurene. KH Maria

  SvarSlet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...