fredag den 26. oktober 2012

Klatboller og efterår for sjælen

Der er da ikke noget bedre end at starte fredag morgen stille og roligt og med friskbagte boller. Dejen er blot klasket sammen i aftes og har stået i køleskab natten over, hvorefter den er kommet på bagepladen med skeer, og smurt med lidt god olie. Den gode morgen fortsatte med lidt tid ved symaskinen for at færdiggøre et par bukser til en god venindes dreng. Og nu er jeg lige kommet hjem fra en lang gåtur i skoven, hvor der bare er SÅ smukt for tiden! Efteråret er så smukt, når der som i dag er bidende koldt, klar himmel og helt stille. Det gør godt helt ind i min mave.


2 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud med nybagte boller til morgenmad og lyder super skønt med en gå tur i skoven i det smukke og friske efterårsvejr!
  Vi har været en tur i skoven ved Risskov idag (bor lige bagved), solen skinnede smukt og der var en tilpas dejlig kulde... Elsker efterår og hygge :)

  Håber det går godt med graviditeten.

  Jeg har fået en ny blog - så håber du vil læse med der også :) Den gamle lukker ned imorgen.

  Hilsen Rikke
  www.bareschoen.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rikke. Tak for din kommentar, og for linket til din nye blog. Hvor er den bare flot! Har tilmeldt mig derinde, og glæder mig til at læse med.

   Kh Pernille

   Slet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...