onsdag den 24. oktober 2012

Forsinkede fødselsdags billeder fra en to års fødselsdag

Det er ved at være 1,5 måned siden, at Sigurd fyldte 2 år, men jeg har, som tidligere nævnt, haft problemer med at få overført billeder fra kamera til computer, da vores kabel har været pist væk. Nu har vi købt et nyt, og så er det vist på tide at få vist billeder frem fra en skøn skøn dag. Familien kom til brunch og lagkage, og fødselsdagsbarnet hyggede sig med gaver og gæster. Af sin bedstefar og bedstemor fik han en sparegris, og han ELSKER at putte penge i den! Han er dog lidt dyrelyd-forstyrret, så hver gang, han lige får øje på grisen får den et "muhh" med på vejen. Det samme gør hundene, som vi møder om morgen på vej til vuggestue - til stor morskab for hundeejerne. Og lidt røde ører til mor. Gaven fra mormor var pakket ind i det fine stof, som jeg viste frem her.

Jeg havde for første gang lavet Sarah Bernhard kager, og de blev rigtig gode med sprød chokolade og det hele :-) Opskriften er fra denne bog. Det samme er opskriften på lagkagen som er med friske hindbær, hindbærmousse, hvid chokolade og dejlig marcipan.
12 kommentarer:

 1. Ser ud til at have været en super hyggelig fødselsdag:-)

  SvarSlet
 2. Nåmen var der ikke også noget med at vi skulle ud til jer og have brunch en dag??? Uhh hvor ser det lækkert (og hyggeligt) ud. Og kække shorts din far har på ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, min far går ALTID i shorts ;-) En dag havde han fået skjorteflippen ud af tishullet, hvilket han ikke lige havde set, og i sit forårskåde humør var han virkelig i hopla over, at en ung kvinde havde stået i længere tid og gloet ham lige i skridtet. Tror han blev lidt varm om ørerne, da han opdagede at flippen fra skjorten stak ud ;-) Og ja, kom endelig til brunch, det kunne være SÅ hyggeligt!

   Slet
 3. Åh nogle dejlige billeder. Ej, hvor er du bare en super husmor....lækker brunch og lækre og meget flotte kager. Min mor lavede dem til Carlas barnedåb - jeg er hel vild med dem:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 4. Hold da op, Pernille! Sikke en masse lækkerier :) Hvor ser det bare godt ud alt sammen - jeg bliver helt lækkersulten af at se billedet af lagkagen... mums!
  Og tillykke med Sigurd, hvor er han bare kær... - en lille charmetrold.
  Kh Rikke

  SvarSlet
 5. Hold nu op, det ser lækkert ud!! Dejlige billeder!

  SvarSlet
 6. For en flott bursdag og 2-åring! Min vesle pike fyller 2 år i desember - de vokser så fort :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg ved ikke lige hvorfor de har så travlt de små ;-)

   Slet
 7. Nøj, det ser sørme lækkert ud, det brunchbord. Jeg ELSKER Sara Bernard-kager. Det er det bedste...
  Kh Eline

  SvarSlet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...