lørdag den 14. juli 2012

Så er vinderen fundet - og af hjertet tak!

Når nu drengen alligevel ikke forstår at det er ferie OG weekend, og synes at vi skal stå op kl. 06.30, så kan man da lige så godt udnytte de tidlige morgentimer og få udtrukket en vinder af min første give away.

Jeg er virkelig overrasket over hvor mange, der har haft lyst til at være med. Faktisk har hele 73 personer deltaget, og der er deltaget med i alt 190 lodder. Ud over de skandinaviske lande har der også været besøg fra Ungarn og Serbien - det er da sjovt! Det store deltagerantal har også gjort at jeg nu har 103 faste læsere - af hjertet tak til alle jer, der vil læse med. I gør det til noget helt særligt for mig at blogge (på den gode måde naturligvis). Da jeg startede med min give away for en måned siden havde jeg 44 faste læsere, så der er da sket lidt ;-) Det har været hyggeligt at følge med undervejs med alle jeres dejlige kommentarer, og jeg vil i den kommende tid besøge nogle af alle jer nye læseres blogge. Der er mange spændende og jeg glæder mig til at følge jer også!

Nå men nu til den egentlige udtrækning. Jeg fik naturligvis hjælp af Jordbærhjelmen:


Vinderen er Sonja, med bloggen bedste-bess. Sonja skrev: "Nej hvor er den skøn, hvis jeg vinder skulle den gerne være i pink, deltager med 4 lodder". Stort tillykke Sonja, jeg får lige kontaktet dig.

4 kommentarer:

 1. Tillykke tillykke til Sonja..! :)

  SvarSlet
 2. hvor skønt, sender straks en mail, tusind tak:)

  SvarSlet
 3. Fed præmie og det ligner da også der var en del deltagere. Tillykke til Sonja :-)

  SvarSlet
 4. jeg ved ikke om du skulle have sendt hængekurven til mig eller den er gået tabt i posten,jeg har ikke modtaget den:(

  SvarSlet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...