lørdag den 26. maj 2012

Vores nye venner ved bordet

Dyr, der ikke grisser men som skåner bordet for varme sidder med hver aften ved spisebordet (eller de aftener hvor vi ikke får rugbrød, naturligvis ;-) ). Det skal nok blive en fest at dække bord når Jordbærhjelmen bliver større. Vi har lige bestilt en pakke hjem til farmor, for hun er også blevet ret vild med dem. De er fra Normann Copenhagen og vi har købt pakken til farmor her (det er også her billedet er lånt fra). Ellers går jeg og pønser lidt på en give away, men der er lige lidt der skal læres inden jeg kaster mig ud i det. Men det bliver noget med en hæklenål tror jeg. Stay tuned ;-) Rigtig god pinse!5 kommentarer:

 1. Hvor er de altså fine, men synes de er lidt skræmmende med kun et øje, hehe? Lidt cyklopagtige..

  En kommende Give Away lyder spændende;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, det er der flere, der har sagt. Jeg så det slet ikke da jeg forelskede mig i dem, så for mig er de (heldigvis) rigtig kære ;-)

   Slet
 2. Ja demskal ham jordbærhjelmen nok blive rigtigt glade for. Det er rigtig mystisk med det ene øje. På afstand ser man det ikke, men tæt på ser det lidt forkert ud... der er dog ingen tvivl omm hvad de forestiller...
  God pinse
  Eline

  SvarSlet
 3. Hvor er de sjove! Glæder mig til at se hvad du finder på mht. giveaway (har selv kastet mig ud i min første giveaway:-))....spændende mht. at hækle. også god pinse til dig.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhh Christina, jeg må da lige forbi dig og være med :-D

   Slet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...