mandag den 7. maj 2012

Mit evighedsprojekt er ved at være funktionelt

Og efter at have brugt omtrent 30 timer på denne skjorte var det da også bare på tide! Jeg har syet den på det syhold, jeg går på hver anden mandag, og jeg ville ALDRIG have kunnet lave den uden min kære undervisers hjælp. Nu har den hængt oppe på kontoret i en længere periode og skreget på at få sat knapper i samt få lavet knaphuller. Det har bare været lidt angstprovokerende for mig, for nu er skjorten jo lige blevet så fin og så skal jeg ikke ødelægge det med fejl knaphuller. Så knaphullerne er stadig ikke lavet (typisk), men jeg har fået syet knapper på - så langt så godt. Stoffet er Liberty og det er bare SÅ flot! Nu ønsker jeg mig nogle pludderbukser i samme stof til sommer - men der er bare ikke mere i butikken, og jeg kan ikke finde det på nettet, øv snydt!Efter endelig at have fået knapper på er jeg blevet i tvivl om, hvorvidt jeg nu synes det skal være dem. Skulle jeg måske have valgt flade knapper alligevel? Hvad synes I? 

Der er så mange fine detaljer, bla. lidt rynkeeffekt. Der er også en smule puf i ærmerne. Jeg må simpelthen have lavet knaphullerne, så skjorten kan bruges - den fortjener da at blive vist frem :-)4 kommentarer:

 1. Så fin den er blevet. Er helt sikker til runde knapper og du kan jo altid skifte dem ud senere;)
  Og p.s. ja, det er mig, hende den søde, med alt for meget tid så nu er jeg også på det der blog-noget, så må vi se hvor længe det holder;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt T, dejligt at se dig her! :-) Og tak, lader som udgangspunkt også knapperne sidde (de var i øvrigt heller ikke de nemmeste at få på....)

   Slet
 2. Hvor er den bare super flot. Virkelig et flot stykke arbejde. Syntes også knapperne er så fine, så igang med de huller, så du kan vise den frem ude i virkeligheden.

  SvarSlet
 3. Den ser da rigtig fin ud. Og jeg kan godt lide knapperne :D

  SvarSlet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...