onsdag den 9. maj 2012

Hæklede dyr

Jeg har fået fingrene i denne skønne bog med hæklede dyr af Maja Hansen.


Der er så mange fine dyr, og glæder mig til at komme i gang med at hækle lidt igen (projekter er der ligesom nok af....), men først skal jeg have syet lidt til min gamle venindes datter, som jeg skal se på fredag - datteren er godt nok fra januar, men bedre sent end aldrig.

Nå, men tilbage til det, det drejer sig om; hæklede dyr - her er lige et par billeder fra bogen;

5 kommentarer:

 1. Ih hvor fint... Bare jeg kunne hækle. Det er jo så kært... Men på den anden side - hvis jeg kunne hækle, så måtte jeg sikkert lave samtlige små dyr fra bogen og jeg har jo i forvejen SLET ikke timer nok i døgnet ;0)
  Hvem skal du hækle?
  Kh Eline

  SvarSlet
 2. Hehe, ja man skal passe på ikke at give sig i kast med for meget - har stadig en lækker body i silke/uld, jeg skal have strikket færdig til Sigurd, men nu blev jeg lige fanget af noget andet (syning selvfølgelig). Jeg tror, jeg vil hækle elefanten til en start, den er sød og virker ikke alt for kompliceret - jeg er jo ikke en ferm hækler.

  Kh Pernille

  SvarSlet
 3. Hej Pernille!
  Hvor er det skønt, det du laver! Jeg er helt imponeret! Melder mig naturligvis som fast læser her hos dig! (Måske kunne vi også dele lidt med hindanden, af vores nye erfaringe inden blogging ; )) Det er ret meget at sætte sig ind i, synes jeg,-og heldigvis så er det jo kun sjovt! : )

  Hvis du har brug for nogle stoffer (det lyder bare så sjovt ; ) så er jeg også interesseret i at bytte, mod f.eks et af dine søde, små amirugumis her, når du nu altså kommer igang med at lave dem, mener jeg! : )

  Ønsker dig en super dag!

  Mkh
  Marthe, Norge
  (www. arvingencom.blogspot.com)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marthe.

   Tak for dit svar. Ja blogland er skønt, men det kræver lidt arbejde at få fodfæste - naturligvis har man bloggen fordi man synes det er sjovt, men alle vil vel gerne have kommentarer og faste læsere. Det er i hvert fald min opfattelse ;-)

   Jeg vil rigtig gerne bytte et lille dyr for nogle stoffer :-) Der er rigtig mange søde dyr i bogen, hvad tænker du, at du gerne vil eje? Jeg kan evt tage billeder af alle dyrerne og så maile til dig?

   Kh Pernille

   Slet
 4. De er rigtig fine de små hælket dyr fra denne bog. Jeg er i gang med en barnevognskæde og har lige hæklet Sune Skildpadde, som jeg er helt forelsket i :)

  Se ham evt. her: http://kvalitid.blogspot.dk/2012/08/hklet-sune-skildpadde.html

  SvarSlet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...