torsdag den 24. maj 2012

En giraf er flyttet ind...

Eller den er nu egentlig flyttet ud. Ud i haven, altså. Jeg rendte ind i den i formiddags da jeg var ude at handle, og syntes den skulle hjem til os at bo. Giraffen var da helt flad og så lidt sølle ud. Forsøgte først at få lidt liv i den ved mund-til-mund, men ak, der måtte mine sunde lunger give fortabt.... Heldigvis kunne naboerne tilbyde lidt elektrisk luft, så nu stråler giraffen. Der er også kommet lidt vand indenbords - hvilket krævede en del renden frem og tilbage med baljer og skåle, da den store giraf var meget tørstig (man burde vel eje en vandslange når man bor i hus....), og nu venter jeg spændt på at Jordbærhjelmen kommer hjem fra vuggestue - det må da være lykken med en vand-giraf i haven :-)

7 kommentarer:

 1. Hej P. Så er jeg med.... glæder mig til at følge dig! Håber jordbærhjelmens nye haveattraktion blev en succes.. Vi ses. Knus M

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt M. Og jeg er med tirsdag d. 12 :-) Tak for i dag, det var smadder hyggeligt! Knus

   Slet
 2. Åh hvor er den sød!!!! Sådan en kunne jeg også tænke mig (selvfølgelig til børnene;-)), men vi har vandingsforbud her = forbudt med badebassin.

  SvarSlet
 3. Og et hit det var den - både for mor og søn, der syntes det var SKØNT at blive svalet lidt i den varme eftermiddagssol :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er den sej den giraf. Er sikker på det nok skal blive en vinder! Der er intet så skønt som at pjaske rundt i vand i denne varme :D

  SvarSlet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...