søndag den 17. juni 2012

"Trador"

Det er navnet på "traktor" herhjemme. Nu kan vi snakke om "tradorer" dagen lang, for Jordbærhjelmen har nemlig fået (endnu) en bluse med raglanærmer, og denne gang er det med med traktorer på for- og bagstykke og striber på ærmerne. Jeg har valgt at sy ærmeribbene lidt anderledes end de første, jeg lavede som denne - inspireret af en nyindkøbt AlbaKid udsalgs-trøje fik ribben lov til blot at titte frem. Det er så bare ret svært at få lige meget til at titte frem. Måske gør jeg det ikke på den mest smarte måde, men det er lige det, min hjerne kan finde ud af, jeg skal gøre. Jeg har også valgt at lave ærmeribben noget længere denne gang, og også lidt smallere.

Mon jeg snart skal til at lave noget andet end bluser og t-shirts? Tja.... Men lige nu er det faktisk det, Jordbærhjelmen mangler mest. Jeg er også ved at være færdig med min buksedragt (og så kom jeg lige igen i tanke om de knaphuller, der skal laves, argh - jeg TØR ikke!) 

11 kommentarer:

 1. Ej, hvor er den flot - trafor er også det helt store hit herhjemme! (jeg har bare ikk haft mod på jersey endnu).

  God søndag! Kh. Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia. Det der jersey er slet ikke så svært- jeg har ikke syet meget inden jeg kastede mig ud i det. Også god søndag til dig :-)

   Slet
 2. Hvor er den lækker! Synes det ser rigtig godt ud at du har valgt stribede ærmer. Nu har jeg jo ikke nogen overlocker....kan man så overhovedet sy rigtig pænt i jersey?
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Man behøver ikke en overlocker for at sy i jersey, jeg startede med at sy kun med alm. symaskine, og det gik rigtig fint - du kan se en af dem her: http://jordbaerhjelmens-mutti.blogspot.dk/2012/04/sommer-sommer-og-sol.html. Det er et mønster fra Minikrea. Overlockeren bruger jeg kun til indvendige sømme, og jeg kunne rigtig godt tænke mig en coverlock til de udvendige sømme. Men sådan drømmer jeg om så meget ;-)

   Slet
 3. Hvor er den bare fiiiiin:) Er helt bagud med at få kommenteret på dine indlæg, men sådan er det jo når man er en travl dame;) skriver lige til dig ang. syning og spisning;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak T :-) Jeg skriver lige tilbage til dig ;-)

   Slet
 4. Eii hvor er den bare super skøn?? Er mønsteret til trøjen hjemmegjort? Er vild med de forskellige stoffer sammen :) Kig forbi min blog, fik i går lavet en trøje (den første nogensinde) færdig til min lille dreng :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Mønstret er fra Ottobre blad 6 2011. Jeg har bare lavet mine egne tilrettelser, men det er et rigtig fint mønster, og nemt at gå til. Jeg må da lige forbi din blog og kigge lidt ;-)

   Slet
 5. Hvor er den flot! Ærmerne og farven på ribben er super fed til traktorerne. Jeg kan godt forstå, at han er glad for den! Hvis du nu har nok stof til overs, så ved jeg, at Noah ønsker sig sådan en fin bluse ;-)

  Knus søs

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan én skal jeg nok få lavet til skønne Noah :-D

   Slet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...