mandag den 25. juni 2012

Dådyr abstinenser og en genganger

Jeg knuselsker simpelthen dette stof! Derfor er det også så frustrerende dagligt at kigge på mine godt 1,5 meter lækkerhed på reolen, men som jeg ikke rigtig kan sy af (nu er det jo en deng, jeg har herhjemme...). Jeg har tidligere lavet dette sæt i stoffet, og denne body, men alle til barselsgaver. Nu har jeg ikke lavet noget i det længe, og her til morgen tog jeg chancen.... Jeg har simpelthen lavet en mega puttenuttet bluse til Jordbærhjelmen! jeg har brugt en lækker orange rib, og så har jeg lavet manchetterne ekstra lange for at få lidt mere orange ind. Jeg er lidt spændt på om drengen alligevel er lidt for stor til dette print. Men det må komme an på en prøve. Og ellers kender jeg en skøn pige, der fylder 2 år om ikke så længe.... Hvad synes I? Er det for meget til en dreng på 21 måneder? Jeg opdaterer lige med et billede når den engang er prøvet på.

Derudover har jeg fået lavet en gave til Jordbærhjelmens fætter Noah, der fylder 2 år i næste måned. Hans mor ønskede sig en trøje med traktorer, som jeg tidligere har lavet. Den er blevet rigtig fin (hvis jeg selv skal sige det), og detaljerne mere gennemførte denne gang.
I øvrigt kom jeg til at klippe en ekstra bluse i str. 98, da jeg troede Sigurds var str. 92. Men jeg tog fejl. Blusen er endnu ikke syet op, da jeg tænker at jeg kan fifle lidt med rib og sådan for at lave den større. Men hvis der nu er en derude, der gerne vil have sådan en traktortrøje med stribede ærmer for 150 kr. pp, så send gerne en mail til mig:

pernillekirkc@gmail.com

14 kommentarer:

 1. Jeg tror din lille jordbærhjelm bliver så sej med sin nye bluse... Ingen tvivl der. Og nej, han er da endnu ikke for stor til det. Med et par seje jeans, så ser det sikkert fantastisk ud... Ih, nu må jeg også snart se at komme i gang med noget jersey... Vil så gerne, men synes det ser så svært ud - og har jo ingen overlocker...
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Eline! Hvad angår at sy i jersey, så er det virkelig ikke svært, og i starten brugte jeg slet ikke overlocker. Overlockeren bruger jeg også kun til at lave pæne indvendige sømme - men det kan jo sagtens klares med en zigzag søm. Man kan lave nogle flotte sømme udvendigt med en coverlock, men sådan én har jeg ikke....

   Kh Pernille

   Slet
 2. Den kunne Emil sagtens bære!! Jeg ville sætte et par jeans til og så langs med ham :)
  Den er super smart!!

  SvarSlet
 3. Ej hvor er den fantastisk..! Den kan en dreng sagtens bære - nu ønsker jeg mig ihvertfald en til magne.. :) Hvor har du købt det stoffet med dådyr henne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt, at det smitter ;-) Stoffet er købt lige her hos min stofble- og stofbind-pusher ;-) :
   http://funkjogging.dk/?id=275570&catalogue_selected=278187_15374#278187

   Jeg ved at det er udsolgt rundt omkring, så jeg vil råde dig til at hamstre noget hurtigt ;-)

   Kh Pernille

   Slet
  2. uhh tak - det ryger i kurven ligeså snart det har været den første..

   Slet
 4. Er det en str. 92 eller 98 du har "tilovers". Jeg har en "lille" dreng på knap 2 der er MEGET vild med traktorer (og er endnu ikke kommet i gang med Jersey selv). Så kunne godt være interesseret i at købe - er vild med din bluser du laver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia, hvor er du sød :-D Det er en str. 98, men jeg kan snildt lave den til en str. 92, hvis det skulle have interesse?

   Kh Pernille

   Slet
  2. Det er faktisk en 98 jeg er mest interesseret i han har nemlig travlt med at blive stor(!)

   Du må gerne sende mig oplysninger på:

   Pia_skytte(a)hotmail.com

   ...hvis du da stadig vil sælge ;o)

   Slet
 5. Enig i at dådyrstoffet er fantastisk, og det ble jo tøft med orange til! Han blir kjempefin!

  SvarSlet
 6. Der kan sagtens bruges til en dreng! Du laver de lækreste bluser - bruger du ganske almindelig lige ud syning? Jeg har nærmest panikangst for strækstoffer:-) Måske skulle jeg starte med noget fra stof og stil og så kan jeg altid shoppe amok hos Malika og Rosa.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina

   Jeg syer som ofte med stræk søm alene af den grund at det holder bedre. Men man kan også sagtens sy det med alm. søm. Jeg lagde hårdt ud med de skønne stoffer fra Malika-rosa - tror jeg er mere forsigtig og koncentreret når det er noget ekstra lækkert, jeg syer i ;-) Min søster har en maskine fra et supermarked, har aldrig rigtig syet før, men har lavet flere flotte t-shirts i jersey til sin dreng. Så med din erfaring skal du helt sikkert nok få lavet nogle skønne ting i jersey - jeg tror på dig :-D

   Kh Pernille

   Slet
 7. For noen flotte bluser du lager - de var superfine! Klart en gutt kan bruke slike i orange - det blir jo kjempetøft :)

  SvarSlet
 8. TUSIND TAK til jer alle for skønne kommentarer! Jeg er SÅ glad for at andre deler min begejstring for dette skønne stof! Og fedt at høre, at I også synes det kan bruges til en dreng (min kæreste kalder ham for homo-hjelmen lige i øjeblikket...) Jeg må vise jer et action-billede på et tidspunkt.

  Elsker bare jeres kommentarer, I er for skønne :-D

  SvarSlet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...