torsdag den 11. oktober 2012

Jeg gør det!

Ja sgu! Hvem drømmer ikke om et kursus hos über-dygtige Line? Jeg gør i hvert fald, og nu kommer hun til Århus igen! I weekenden holdte hun sit første quiltet-jakke-kursus, men pga. arbejde kunne jeg desværre ikke deltage. Jeg så så tilfældigvis i går, at hun kommer igen i starten af november, og at der var én plads tilbage. Så kriblekrable en mail, og så var jeg på listen. Skulle dog lige vende den med kæresten, for det er jo ikke helt billigt at deltage, og vi svømmer altså ikke i penge herhjemme. Jeg havde snakket lidt om at vente til foråret, men hvis lillesøster bliver ligeså amme-glad som sin storebror, så ved jeg bare, at det ikke bliver til noget. Så nu skal det være, og jeg glæder mig bare helt vildt meget! Jeg vil lave jakken i Libertystof, og har kigget på lidt forskelligt, men har en lille smule svært ved at beslutte mig. Mine overvejelser går på disse stoffer:

Det er jo en forårsjakke, og den skal derfor ikke være for tung. Det kunne man måske godt forestille sig at billede #4 ville blive. Lige nu hælder jeg rigtig meget til den grå Mitsi, og prøv lige at se, hvor smuk den er (linket er til Lines blog):


Jakken skal jo gerne være anvendelig til det meste tøj, og så er jeg en sucker for blå nuancer pga. min skandinaviske hud. Men synes bare denne grå er SÅ flot!

Jeg har brug for hjælp blogland, hvad synes I?

8 kommentarer:

 1. Til gengæld kan du være heldig at finde den blå mitsi billigt på ebay...
  Det kunne måske godt indgå i overvejelserne?

  SvarSlet
 2. Blå klæder dig virkelig godt (bedømt ud fra forrige indlæg...), så jeg ville klart vælge den blå Mitsi hvis jeg var dig. - Den er også dejlig frisk :)

  SvarSlet
 3. Jeg er også helt syg efter at komme på et af hendes kurser. Og jeg er også vild med den grå, men med alt det arbejder der bliver lagt i den, skal den jo også helst passe godt i farve und alles. Du bliver bare så smart med en Mitsi og barnevognen til foråret :-)
  Kh Line

  SvarSlet
 4. Jeg er helt vild med den mørk blå capel - eller den øverste :-).

  SvarSlet
 5. Lucky you, håber det bliver kanon godt!
  Ja jeg ville klart vælge grå Mitsi, men jeg elsker også grå :)
  Lad os vide hvad du vælger
  knus

  SvarSlet
 6. Er det ikke noget med at man skal gå efter sin mavefornemmelse? Og den siger grå Mitsi. Så sådan må det blive :-) Tusind tak for jeres input!

  @Line: Gud ja, jeg skal ud at ræse med barnevogn til foråret - det havde jeg faktisk helt glemt! Det bliver dejligt i grå Mitsi :-)

  @Libbie: Jeg håber virkelig også at det bliver godt. Jeg har allerede sommerfugle i maven, er totalt klar :-D

  SvarSlet
 7. Uha glæd dig. Jeg har været på workshop ved Line 2 gange, og blandt andet har jeg lavet en quiltet jakke.glæd dig!,,
  Kh viola

  SvarSlet
 8. Capel er absolut mit yndlingsstof, især den lilla udgave, så jeg stemmer for den mørke blå capel. Den kunne jeg se ville blive mega, mega lækker, og så manbge farver du kan sætte den til, når stoffet er lidt enkelt i farverne. God fornøjelse med kurset. Line er bare en super sød lærer. Er forresten første gang, jeg er forbi din blog men melder mig fluks som fast læser. Knus Heidi

  SvarSlet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...