mandag den 13. august 2012

Kløverbukser

Jeg har endelig fået syet lidt tøj til Sigurd, og det var tiltrængt - det var da lige før, jeg ikke kunne huske, hvordan man indstillede symaskinen..... Sigurd har længe trængt til nye bukser til vuggestuen, så dette måtte jeg hellere få gjort noget ved. Bukserne er syet i kløver-jersey fra Malika-rosa, og mønstret er rettet til så mange gange, at det vel snart kan tilskrives at være mit eget. Udgangspunktet stammer fra Minikrea. Jeg kan i øvrigt ikke finde mit stik til at overføre billeder fra kamera til computer, så I må nøjes med et enkelt billede fra mobilen (beklager kvaliteten).

Jordbærhjelmen har prøvet bukserne på her sidst på eftermiddagen, og de passer helt perfekt! Jeg var lidt i tvivl om ribben ved fødderne var dum, synes tit de bliver for løse, men umiddelbart er det helt fint.

For en uges tid siden købte jeg i øvrigt et par kjoler fra denne webshop, som har det skønneste og mest behagelige ventetøj. Jeg fandt kjolerne på udsalg, og den ene er allerede kommet i brug. Billedet her er taget i dag, hvor jeg er 12+0 - synes det er ret utroligt, at man allerede kan se, at jeg er gravid (eller jeg kan i hvert fald sagtens ;-)
4 kommentarer:

 1. Så gøy - nå er du over de skumle tre første måneder. Lykke til med de neste 28 uker :)

  SvarSlet
 2. Fine bukser Pernille og ja maven skyder frem ved 2. graviditet (og 3.) tak tak husker det som var det i går. Men hvor er du fin :)

  SvarSlet
 3. Så søde bukser og hold nu lige op en gravid mave, men det sidder jo lige som det skal. Min mave kom nu også hurtigt ud i luften ved 2. graviditet, så det er nok meget almindeligt.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...