onsdag den 22. august 2012

Langt om længe!

Puhh, hvor længe må man være væk fra sin blog før det bliver kriminelt? Jeg er virkelig virkelig træt for tiden og går faktisk i seng omtrent samme tid som Sigurd. Så jeg får slet ikke opdateret herinde, og får desværre heller ikke læst med hos jer.... Håber virkelig snart at der kommer lidt overskud på kontoen, for jeg trænger til at være kreativ og til at kigge med i skønne blogland! Min søster har dog bestilt en masse lækre sager til os her, så jeg glæder mig til at få fat i pakken, vise jer de lækre sager frem og så få syet lidt.

I dag har jeg været en tur fordi lægen pga. blødninger og mavesmerter. Heldigvis fandt lægen ret hurtig hjertelyd med doptonen, og blødningen er også stoppet igen, men smerterne nager stadig. Øv, jeg hader  de bekymringer, der også følger med graviditeten!

I dag fik jeg hæftet ender på hæklekurven, som Sonja vandt i min give away, det har taget mig lidt tid at finde frem til en pink udgave af Zpaghetti-garnet, og derpå har det også taget mig lidt tid at hækle den. Nu er den ENDELIG færdig, og klar til at komme hjem til sin retmæssige ejer. Bedre sent end aldrig.... Sonja gav mig frie tøjler, så jeg lavede kurven lidt dybere end den oprindelige. Jeg har taget et par billeder af den oprindelige kurv til sammenligning, men dette mest til ære for Christina, som jeg har en lille byttehandel med....
5 kommentarer:

 1. De er simpelthen så fine dine kurve. Og da superfed i pink! Håber mavesmerterne snart fortager sig. Men ja, man glemmer altså lidt de bekymringer, der følger med en graviditet, når man ikke lige går rundt og er gravid til hverdag ;-)

  SvarSlet
 2. Ih Pernille - de er så flotte, så jeg er sikker på at Sonja synes det er ventetiden værd;-) Og man har lov til at være væk fra blogland i perioder....håber snart du har det bedre og får lidt mere energi. Sender dig lige en mail:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Oj, så slitsom å være gravid. Håper alt går fint med deg-ikke noe bra å være bekymret ...Håper det går bedre fremover :)

  SvarSlet
 4. Hvor smart.. vil gerne være med på 2 lodder, tak:-)
  Kh Rikke

  SvarSlet
 5. glæder mig til den kommer:)

  SvarSlet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...