fredag den 10. august 2012

Forklaringen på min manglende kreativitet...

.... ligger i min mave og tager al min energi <3 For et par måneder siden stod jeg med en skøn skøn positiv graviditetstest, det var ikke planlagt, men en sand ønske-hovsa! Sigurd brugte vi 1 1/2 år på at lave og vi måtte igennem 8 insemineringsforsøg med dertilhørende hormonbehandlinger, og en afbrudt seksfoldsgraviditet før det endelig så ud til, at vi var så heldige at blive forældre. Vi havde talt om at gå i gang med en nr. 2 her efter sommerferien, for vi vidste jo ikke hvor lang tid, der ville gå denne gang. Men så kom den lille trold os lige i forkøbet. Tror manden synes det var ærgerligt at vi ikke nåede at "øve" på projektet, men hånden på hjertet, så er jeg glad for at undgå de månedlige skuffelser denne gang.

Jeg har haft det godt, lidt træt og sådan, men ellers ikke de store gener. Jeg kan dog blive rigtig skidt af at kigge på mit stof og forsøge at tænke kreative tanker - det er som om at min koncentration hvad det angår er helt i bund. Lad os håbe at det vender efter de 12-13 uger - ellers bliver det en laaaaang graviditet! Og nu er der snart ikke mere OL (egentlig fint nok, for det bliver da lidt kedeligt - læs: Lorte herrehåndbold!)

Jeg er i dag 11+4 og har termin 25/2-13. Vi har været til nakkefoldsscanning i dag med en rigtig fin gennemscanning og en lav risiko for Downs. Babyen var så sød og fin og dansede rundt derinde. Jeg synes den ligner en dreng. Men det baserer jeg så udelukket på dens hoved, som jo er enormt :-) Sigurd har verdens største hoved (jeg fatter ikke helt hvordan det kom ud), så det kan da kun være en lillebror :-D
19 kommentarer:

 1. Sikke en lille skat - spændende at se hvad det bliver :0)

  SvarSlet
 2. Det er jo fantastisk, gratulerer så masse! Tror det er lettest å bli gravid når man ikke prøver så hardt ;-) Min gutt har forresten også kjempestort hode (i motsetning til søsteren...)

  SvarSlet
 3. Hvor er det skønt, et kæmpe tillykke herfra.. Det er jo en drøm, når det sker på den måde efter tidligere anstrengelser. Send lige lidt af det stjernestøv i min retning ;) Har selv været igennem 4 reagensglas behandlingen uden held, så håber det smitter ;)

  SvarSlet
 4. Ej! TILLYKKE - hvor er det bare skønt - og dejligt at I denne gang slipper for den lange kamp ;)

  Fandt lige din blog igen, da jeg endelig fik taget mig sammen til at opdatere min blogroll, så det var da en skøn opdatering lige at finde dig i dag med dette indlæg :)

  Kh Karina

  SvarSlet
 5. 1000 x tillykke. Det er da så skønt.
  Knus fra Eline

  SvarSlet
 6. Wuhuuuuuuuuuuuuuuuu - kæmpe stort tillykke Pernille! Hvor er det dejlige nyheder og en ønske-hovsa er helt okay:-) Min smukke Carla er selv lavet vha fertilitetsbehandling, så jeg kender turen og kan sagtens forstå at du er glad for at I slap for det i denne omgang.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 7. Kæmpe stort tillykke. Kan også godt forstå du er glad for at trolden kom jer i forkøbet. Vi er selv igennem iui lige nu, og håber det er slut inden for kort tid. vi kan desværre bare ikke lave en derhjemme som kan komme bag på os. (Kræver der er en der er utro, og det gider jegiikke. haha)

  Hele og lykke med maven. glæder mig til at følge med

  SvarSlet
 8. Stort tillykke :)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 9. Hvor er det fantastisk! Et kæmpe stort tillykke fra mig :)
  Det er en skøn tid, jeg savner til tider min smukke store mave! Nyd din kommende :)

  SvarSlet
 10. Kæmpe stort tillykke, hvor er det fantastisk at nummer to kommer helt uden kamp:-)
  Vi var selv 3 år om at få vores den første og efter at have været i fertilitets behandling må jeg sige at jeg drømmer om at nummer 2 bliver en "smutter" om ikke andet så lidt mindre "planlagt" end den første!

  SvarSlet
 11. TILLYKKE!!! Hvor er det fantastisk, som kroppen nogle gange bare skal hjælpes i gang, så kan den godt klare sig selv fremover. (Det har jeg i hvert fald hørt om flere gange.)

  Mon ikke kreativiteten kommer helt af sig selv, når du kommer længere hen og redebyggerinstinktet slår til? :)

  SvarSlet
 12. ej hvor dejligt med sådan en overraskelse:-)

  Stort tillykke!

  SvarSlet
 13. Ej, STORT tillykke med de to streger! ;o). Kh. Pia

  SvarSlet
 14. TUSIND tak for alle jeres lykkeønskninger, de varmer! Og TAK til jer, som har delt jeres personlige oplevelser med mig, dejligt at flere af jer er kommet igennem med baby-resultater. Men det gør altid så ondt på mig, når andre skal rumlen igennem. Jeg sender jer en varm varm hilsen og tanke med på vejen, og håber at baby-feen også snart kommer jeres vej!

  Kh Pernille

  SvarSlet
 15. Kæmpe tillykke med graviditeten, hvor er det stort med en øko baby ;-)

  SvarSlet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...