mandag den 11. februar 2013

Knappe-lir

Jeg har indtil videre brugt en håndholdt knap-tang når jeg har lavet bleer og børnetøj, og det virker ok. Dog kan man ikke være garanteret at knapperne sidder helt lige i, og det er pænt træls, hvis knapperne ikke lukker ordentligt. Jeg har så været så heldig at få en rigtig god pris på en splinter ny bord KAM knappresser hos min Stofble-pusher Mie. Og sikke da en fornøjelse! Knapperne bliver sat helt ens i og har et professionelt finish. Og det er jo noget, vi kan li'! Jeg har lavet de første 3 newborn bleer til lillesøster, og jeg arbejder på at klippe mere stof ud, så hun kan få fine hjemmesyede bleer på numsen fra start.10 kommentarer:

 1. Wow - det ligner en ret kraftfuld karl ;0)
  Kh Eline

  SvarSlet
 2. I have one of these, just a bit smaller! Aren´t they just really really good when you have to attach a closure quickly?! :)

  SvarSlet
 3. Man skal aldrig gå ned på udstyr! Det ser ud til at kunne sætte knapper i med en ordentlig kraft :-)
  Kh Line

  SvarSlet
 4. Sejt udstyr! Er det ikke sådan en man kan sætte en indsats i og så kan man betrække knapper med stof? Glæder mig til se billeder af dine fine små bleer :-)

  SvarSlet
 5. Sejt udstyr! Er det ikke sådan en man kan sætte en indsats i og så kan man betrække knapper med stof? Glæder mig til se billeder af dine fine små bleer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg faktisk også tænkt på Marie, det må undersøges ;-) Nyder du at være startet på barsel i øvrigt? Vi må lige mødes til noget kaffe slabberas inden længe :-) Og bleerne bliver helt sikkert vist frem snart!

   Slet
 6. Tillykke med købet, den bliver bare SÅ glad for. Jeg startede også med den lille håndholdte til at begynde med, da jeg syede bleer til Nanna. Måtte hurtigt sande, ligesom dig, at den var ikke pengene værd. Jeg købte hurtigt bordmodellen, bare nummeret mindre, nu er næste projekt at finde ud af om man kan købe dies til nitter og deslige.

  Hvis du er interesseret har jeg en enhel kasse fuld blematerialer på lager. Lidt af hvert, fleece, pul, bambus og så'n

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhh Camilla, den kasse gad jeg godt kigge lidt nærmere i :) Er meget interesseret, skriver lige en mail til dig!

   Slet
 7. Så flott verktøy - gleder meg til å se de ferdige bleiene :)

  SvarSlet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...