fredag den 23. november 2012

Frokost

Dagen i går startede i rigtig møg-dårligt humør fordi jeg lige syntes jeg skulle snige mig op på badevægten. WHAT!!!??! +11 kg og jeg er kun 26 uger henne. Shit, jeg bliver en flodhest!! (Det blev jeg vist også sidste gang, men jeg syntes selv at jeg var ret smuk og lækker, wonder why....) Nå, men første tanke var at udelukke alt det der sukker, som jeg er ret glad ved, og begyndte så småt at ligge en plan for at få sneget lidt mere motion ind i dagligdagen. Men ti minutter senere tænkte jeg "Eiii jeg tabte jo også det hele sidst - og lidt mere til. Jeg gider ikke undvære mit sukker og smør"! Så efter drengen var afleveret i vuggestuen gik jeg i gang med at lave gulerodsbrud og kanelsnurrer a la Claus Meyer.

I dag blev et af brudene brugt til frokost (ja ja burde vælge noget med fibre). Smurt med pesto og fyldt med babyspinat, tomat, laks, mozzarella og avokado. Nam!Bliver i skrivende stund skyllet ned med en kop kaffe (med sødmælk i, shhh) og en kanelsnurre. Tja, man ligger jo som man har redt, men jeg har tydeligvis en meget slatten rygrad for tiden!

18 kommentarer:

 1. Uhm, MUMS!
  Jeg er HELT sikker på, at der er fibre i gulerødder ;-D!
  Tænk sig, jeg har faktisk kun taget 4 kg på de seneste 26 uger.(Nåja, jeg er jo så godt nok heller ikke gravid ;-/).

  God weekend :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe hvor er du sød, Maj :-) Også god weekend til dig!

   Slet
  2. Jamen DET er jeg! Man bliver jo hvad man spiser ;-)...

   Slet
 2. De gulerodsbrud kan altså også nemt få mig til at glemme alt om slankekure og mørkt brød med fibre.. De smager nemlig super godt :)

  SvarSlet
 3. Det er mit yndlingsbrød, og til fødselsdage herhjemme på Trøjborg, så bager jeg dem altid. De er så gode!!
  Der skal også være plads til at hygge;)
  God weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er et super fødselsdags-brød :-)

   Slet
 4. Mums både til brud og snurrer!

  Pytmand efter sukkerpolitik som gravid... Hvis man ikke må drr hvornår så? Altså spise det man vil!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har så evigt ret Camilla, nogle dage rammer det bare lidt hårdere. Normalt er jeg også sådan lidt "amen jeg bliver jo tyk uanset", og tillader mig det meste (med en to-årig er man jo alligevel nødt til at spise nogle fornuftige måltider i løbet af dagen...) ;-)

   Slet
 5. Det så godt ut - kos deg i graviditeten- det skal man da :)

  SvarSlet
 6. I min verden må man godt hygge sig i graviditeten og på barslen :-)
  Nyd det i fulde drag!
  Kh Line

  SvarSlet
 7. Haha, I love it :) Det ser mega lækkert ud!

  SvarSlet
 8. Du er jo netop lækker, og så er vægten jo ligemeget! Stil din dumme ven, vægten, væk! Har du ikke et billede af dine kanelsnurrer? (siger en anden gravid med gang til sukker)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Marie :-) Men du er sådan en irriterende gravid der ikke tager et gram på, hrmf (misundelig - JA sgu!) Jeg fik faktisk ikke lige taget nogle billeder af snurrerne. Men dejligt det smager de :o)

   Slet
 9. Du er jo netop lækker, og så er vægten jo ligemeget! Stil din dumme ven, vægten, væk! Har du ikke et billede af dine kanelsnurrer? (siger en anden gravid med gang til sukker)

  SvarSlet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...