tirsdag den 27. november 2012

En formiddag på skadestuen

En far og en søn på vej til vuggestue. En dør, der smækker omkring en lille drengs finger. En meget ked lille dreng med tårer ned af kinderne. En meget ked voksen dreng med knap så mange tårer. En mor, der må forsøge at trøste begge. Prioriterer dog den mindste. Moren ringer til skadestuen, som gerne vil se den lille dreng og fingeren, som er blevet klemt i yderste led. Far køres på arbejde og mor og lille dreng smutter forbi skadestuen. Lille dreng messer "av av av bil" og hiver sig i sin finger. Mor messer "ja, du fik fingeren i klemme i bilen, og det gør ondt. Men du klarer det SÅ flot".Og det gjorde han altså. Så flot at vi efter godt to timers venten på lægen, kørte hjem igen. Der havde Sigurd også vist, at han kunne pille rosiner ud af rosinæsken med den pågældende finger, og lege med puslespil hvor selv samme hovedperson var i brug. Uden brok. Billederne taler sit tydelige sprog - det var sjovt at være på skadestuen, for der var biler, man selv kunne køre i! Vi tog turen forbi Langenæs Bageren på vej hjem, og drengen fik sig et par velfortjente småkager og moren en velfortjent latte to go og nogle meget lækre flødeboller. Nu sover drengen på 3. time, og alt er roligt. Vi mødte i øvrigt en pædagog fra vuggestuen, som havde sin datter med - denne mor var sørme kommet til at smække sin datters hånd i klemme i bilen. Så vi er åbenbart ikke de eneste, der kan overse en lille børnehånd. 

9 kommentarer:

 1. Av av, de kan heldigvis holde til lidt de små pus! Her har vi haft en finger i klemme i lågen til vaskemaskinen!
  Men der er ikke noget som biler der kan få humøret i vejr hos sådan en lille fyr;-)

  SvarSlet
 2. Åh lille stakkel og også stakkels far, for man bliver jo SÅ ked af at sådan noget sker. Godt at han klaret det lille uheld så fint - sej dreng....altså Sigurd;-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Av for søren, kam godt forstå han blev ked! Godt det ikke var mere alvorligt end en pakke rosiner kunne kurere:-)

  SvarSlet
 4. Uhhh, det gør helt ondt på mig. Det er ikke rart når det er de små det går udover... Godt det ikke var værre end det var.

  SvarSlet
 5. Aj, er lige faldet over din dejlige blog og har stor morskab over, at du har døbt den Jordbærhjelmen:-D Er selv mor til 2-årig Rødhætte, så jeg synes det er helt i top.
  Stakkels begge dine drenge - godt du fik trøstet dem begge og ikke mindst at den lille pote virker fint igen. Glæder mig til at følge din blog:-)
  Kh Kristine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kristine. Velkommen til! Hvor sødt at du har en lille Rødhætte ;o) Synes rødt hår er SÅ smukt - gad vide hvorfor ;-)
   Kh Pernille

   Slet
 6. Bette pus, godt han er okay :)
  KH Rikke

  SvarSlet
 7. Godt der ikke skete noget alvorligt. Seje Sigurd.
  Kh Eline

  SvarSlet
 8. TUSIND tak for alle jeres kommentarer, læste dem løbende igennem dagen og det gjorde altså bare det hele lidt lettere :o) Sigurd har stadig lidt ondt i sin finger, men huden er også flosset godt, så det er jo svært ikke at komme til at pille lidt ved det gennem leg, håndvask osv. Jeg kan bevæge hans led uden brok, så der er ikke sket noget af betydning. Og han tør godt køre bil stadigvæk ;-)

  SvarSlet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...