mandag den 18. marts 2013

Min nyeste forelskelse

Nogen havde lige gylpet over det hele, og mens nogen lige lå der uden tøj på, kunne jeg da lige snige mig til at tage nogle billeder af min lille lækre hormonknop-befængte-sveske, som trives og er SÅ sød og dejlig. Hun lægger sig stadig bare til at sove på sofaen ved siden af mig, og jeg kan både snakke, støvsuge (ej okay, det er jo så ikke mig der gør det - men jeg kunne hvis det var), se tv, sy og alt muligt andet uden at hun vågner. Det er da nemt! Hun ser i øvrigt ud til også at blive rødhåret. Smukt!
Jeg er lykkelig for at mit lille hjerte også kan rumme kærlighed til denne lille sag, det er naturligvis en anden kærlighed en den, jeg har til Sigurd, men jeg er også meget overrasket over at kærligheden til ham bare er vokset og vokset og vokset. Bedst som man tror at det topper, så bliver man lide lidt mere forelsket i sit barn. Selvom det er en kliche, så vil jeg gerne bakke op om at livet giver (mere) mening når man får børn ♥

♥ Pernille

18 kommentarer:

 1. Nårh hvor er hun sød! Og ja, livet er bestemt endnu mere meningsfyldt, når det inkluderer børn :-)

  SvarSlet
 2. Ja man har helt sikkert en anden kærlighed til de store - ikke en større eller en bedre; bare en anden :) Og det tror jeg er helt naturligt; dem kender man jo bedre, og som i alle andre relationer i livet, så skal man først lære folk at kende og så elsker man dem for dem de er, jo bedre man lærer dem at kende:) Kærligheden til en lille ny er mere "instinktiv" tror jeg- men der er også noget fortryllende i at gå og forestille hvad for et lille væsen der mon vil udfolde sig fra den lille krop. Her synes jeg først at jeg er begyndt at kende lillebror indenfor de sidste par måneder; han er 8,5 mdr. nu. Hans sind og hans væsen har udfoldet sig og han er blevet en lille dreng fremfor en baby. Jeg elsker begge mine gutter lige højt, men for forskellige ting -og selvfølgelig mest af alt fordi de er mine:) Og lækkert hår hun ser ud til at få sig; så behøver din blog ikke skifte navn ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for at dele dine tanker, du rammer helt plet i forhold til hvordan jeg har det :) Og det er egentlig dejligt at elske sine børn for deres forskelligheder ♥

   Slet
 3. Åh hvor en lækker lille snuskebasse!
  Ikke så underligt at du er forelsket :-).
  Det er en fantastisk oplevelse at få nummer to. Og da ikke mindst når det er en dygtig dame, som sover så fint så mor har arbejdsro ;o).

  SvarSlet
 4. Sikke en sveskebasse... Og hvor herligt med rødt hår! (Jeg har altid ønsket mig et barn med rødt hår, jeg synes simpelthen de er noget af det kæreste. Men det kræver vist nogle andre gener end dem vi har til rådighed!)
  Ja det er utroligt hvor meget kærlighed man kan rumme uden at man sprænger! Og kærlighed på så forskellige måder. Kærlighed der unik til hvert barn. En kærlighed der passer lige til dét barn!
  Kh Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, da jeg ventede Sigurd var det faktisk min største frygt (ud over hans ve og vel naturligvis) at jeg ville få et rødhåret barn - og en rødhåret dreng var nok nærmest det værste, jeg kunne forestille mig! Og da der så kom en dreng med kobberfarvet hår ud var jeg solgt :-D Hvor er det dog heldigt at man indordner sig ;)

   Slet
 5. Lækre lækre Dagmar. Det er så godt at du har roen til at nyde hende (og hvor nem hun er) nu og ikke bare - som visse andre - gruer for hvornår hun mon får kolik/holder op med at sove/indsæt selv rædselsscenarie ;)
  Og er helt sikker på at hun bliver en lille lækker basse med de kinder hun allerede har fået <3
  Vi ses!

  SvarSlet
 6. Åhhhh endnu en jordbærhjlem! Hun er så sød! Kan godt følge dig! Livet giver så meget mere mening efter man har fået børn og bedst som man tror at nu kan man da ikke rumme mere kærlighed...så kan man :O

  SvarSlet
 7. Hvor er hun bare helt igennem fin og dejlig. Stort tillykke med hende - kommer det sådan lidt forsinket herfra :)

  SvarSlet
 8. Ahmen man smelter jo helt. Hvor er hun smuk Pernille og lækkert med det røde hår:-)Jeg kender godt de følelser du beskriver - er det ikke bare fantastisk!?
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 9. Sikke en fin lille pige - kan godt forstå du er forelsket. Fine blebukser også :-)

  Suk, man bliver helt skruk af sådan nogle nyfødte... <3

  SvarSlet
 10. Hvor er hun fin og dejlig Pernille:-)
  Vi venter i spænding her;-)

  SvarSlet
 11. Sikke er lækkerbisken... Det er sjovt som man man elske begge sine børn lige meget og totalt forskelligt. Det er HELT perfekt at det er sådan...
  Kh Eline

  SvarSlet
 12. Hvor er hun bare sød! Tillykke :)

  SvarSlet
 13. Skjønne bilder av skjønn pike! Rødt hår er da superflott! :)

  SvarSlet
 14. Tusind tak til for alle jeres dejlige kommentarer, det har været skønt at læse hver og én :-)

  SvarSlet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...