fredag den 7. december 2012

Julekage in the baking

I morgen får vi besøg af dejlige venner til brunch, og jeg fik den lidt håbløse idé at lave julekage til. Hvad jeg lige havde glemt var, at det er en langvarig proces at lave wienerdej selv. Udrul, fold, kom på køl. Vent en halv time. Gentag. Gentag. Gentag. Udrul på ny og form. Hæv og vent en halv time. Så skulle der lige de her herlige kanel-sukker-æbler ovenpå, og i skrivende stund står kagerne og nu og hæver igen. Denne gang skal de have en time. Suk. Dårlig planlægning, når man mest af alt havde lyst til at gå i seng kl 19 sammen med drengen.

Men altså, jeg glæder mig til besøg! Og nu håber jeg bare at kagerne arter sig, og at remoncen bliver inden i.... Og ellers spiser vi dem alligevel!




2 kommentarer:

  1. Suk :) kender godt det med at man lige tænker, DEN KLARER JEG og så tager det en halv krig :D

    Men det lyder nu ellers vildt lækkert - håber de bliver gode ;)

    Kh Karina

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, lige præcis! Heldigvis blev det SUPER godt :o)

      Slet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...