torsdag den 13. september 2012

Hip hip HURRAAAAA!

"I dag er det Sigurds fødselsdag, hurra, hurra, hurra!" Skørt at min "lille" dreng er blevet så stor. Det er jo sandt, det de siger - tiden flyver afsted! Der er så meget jeg gerne vil nå, som f.eks. at få fremkaldt billeder og få skrevet i Sigurds bog. Men jeg kommer ikke så langt. Jeg forsøger dog at nyde min skønne dreng i fulde drag. Og mon ikke jeg husker det vigtigste lige i mit moder-hjerte ;-) Jeg har plukket et par billeder ud, som jeg lige vil dele med jer. De første tre er af en nyfødt bette mand.

Øver sig i at ligge på maven, 5 uger 

Ca. 4 måneder 

Får grød første gang, ca. 6 måneder. (Og ja, jeg huskede hagesmækken fremover....)

Kage-fest på sin et års fødselsdag

I dag på vej i vuggestuen fik jeg lige fanget et hurtigt billede af en lettere betuttet fødselar i en rullende klapvogn

Med i vuggestuen havde han disse pindemadder. Jeg kan lige så godt sige det som det var; det var et kæmpe hit! De otte unger åd rub og stub. Jeg havde lavet madder med okseleverpostej+agurk, æg+tomat, oksespegepølse+rød peber, emmentalerost+vindrue, banan+vindrue og inde i midten nogle små kyllingefrikadeller.
Efter et par hyggelige timer i vuggestuen og i kirken til noget fælles børnesang, tog Sigurd og jeg forbi lægen til to års tjek. Status: 17 kg og 94 cm!! Ikke sært at folk synes vores dreng er lidt tung ;-) Vægt og højde passer rigtig fint sammen, så han er meget symmetrisk at se på (for nu at bruge lægens ord ;-). På et år er han vokset 11 cm og taget 5 kg på. Godt det ikke fortsætter hele livet! Nu sover drengen og jeg vil forberede aftensmaden - hjemmelavede burger og pomfritter. Til dessert pandekager med is og frisk frugt. Nam!

7 kommentarer:

 1. Hipp, hipp hurra for Sigurd - en fin liten 2-åring !
  Jeg er spent på hvor stor min pike blir i desember når hun blir 2 :)

  SvarSlet
 2. Masser af tillykke (ganske kort da jeg faktisk sidder i møde - ups:-)). Dejlige billeder - utroligt så meget der sker på så kort tid. 1000 tak for kurven - den er helt perfekt og jeg er så glad for den.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Tillykke med din store dreng ... Lyder til at det bliver en hof-middag han skal indtage! Pindemadderne ser rigtig fine ud - det er da en rigtig god måde at fejre en vuggestue fødselsdag på!

  SvarSlet
 4. Tillykke med din store dreng :) dejlig ser han ud :)

  SvarSlet
 5. Stort tillykke! Ja, tiden flyver afsted; det er med at nyde de mange skønne øjeblikke :-) Og sikke et flot fad med lækkerier til de mindste. Rigtig god idé, måske skal jeg overveje det til når min Alfred bliver 1 år lige om lidt :-)

  SvarSlet
 6. Hej Pernille
  STORT TILLYKKE med Sigurd også herfra! (Lidt sen blog-runde her i dag..!)
  Sikke en herlig omgang billeder *smiler* Han er en charmør!

  Det ser lækkert ud, dit pindemad-fad! Den idé vil jeg da helt sikkert adoptere, det er jo et hit til børnene! *smiler*

  Kh Marthe

  SvarSlet
 7. Stot tillykke med din skønne dreng i går;-) Han er samme vægtklasse som min S;-)

  SvarSlet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...