torsdag den 8. november 2012

Færdig!

I går blev sidste hånd lagt på jakken, og jeg nåede lige akkurat at få den færdig inden jeg skulle til fødselsdag hos min skønne veninde Theresa - og så var det jo et oplagt valg at lufte den nye jakke. Hvis I nogensinde får mulighed for det, så vil jeg til hver en tid anbefale et kursus hos Line. Jeg har fået så meget med i forhold til syning generelt, og skal helt sikkert afsted på et af hendes kurser igen engang (hvem der dog bare boede i København.....) Jeg drømmer om at lave denne skønne quiltede drengejakke til Jordbærhjelmen, denne smukke vingevest (til mig selv) og disse lækre bukser (til mig selv).

Men nu til jakken, er den ikke bare blevet fin? Jeg er i hvert fald pavestolt! Og den er ikke kun pæn udenpå, inden i er der også kræset for detaljerne. Se i øvrigt også Majs flotte jakke med myrer.
20 kommentarer:

 1. Den er så smuk. Også med mave i :-) Vil også rigtig gerne på workshop eller syskole hos Line engang, når tiden tillader det. Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maria :-) Kan i hvert fald varmt anbefale det! Kh Pernille

   Slet
 2. Den er så fin Pernille.
  Kæmpe tilfredsstillelse at sy noget så gennemført, ikke?
  Og hvor ser det fint ud med den lille bule der stikker ud <3 !

  Kh maj

  P.S. Har du lagt mærke til at jeg har pillet lommerne af min igen? Jeg kunne simpelthen ikke blive venner med dem...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maj - er også ret glad for både jakke og bule ;-) og ja, det er virkelig tilfredsstillende at sy noget, som ikke ser hjemmelavet ud! Jeg havde faktisk slet ikke lagt mærke til det med lommerne, lavede du dem i det mørke stof eller hvordan var det nu lige, det var? Og velbekomme med link ;-)

   Slet
 3. Hvor er den blevet flot! Du bliver bare en hot mama til foråret når du skal ud og lufte den sammen med barnevognen. Men den passer den jo også super til en gravid mave :-)
  God dag.
  Kh Line

  SvarSlet
 4. Wauw Pernille hvor er den smuk!
  Sikke sykundskaber :)
  Jeg vil også gerne afsted, men åh man vil bare så meget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, det er nemt når man har en fantastisk læremester ;-) Kender godt det med at ville så meget - herhjemme bliver mine projekter sjældent færdig før end jeg er begyndt på noget nyt. Og så er der desværre meget, der ender i en skuffe ufærdigt. Suk. Og tusind tak for dine roser Libbie :-)

   Slet
 5. Den ble da så flott - og den passet deg godt med din fine mage :)
  Takk for dine søte ord om putene mine - jeg kommer til å selge dem, så du må bare si ifra dersom du er interessert i en :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Jeg må fluks forbi din blog igen, så skriver jeg lige til dig vedr. de puder, jeg virkelig godt kunne tænke mig herhjemme :-)

   Slet
 6. Rigtig smuk!! Klassisk print. Er også lige blevet færdig med min, glæder mig også til at vise frem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne! Glæder mig meget til at se din :o)

   Slet
 7. Den er så flot Pernille - gid jeg kunne sy så pænt;)
  Og hvor er det en fin rund mave du har!
  KH Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rikke! Det kan du sagtens, det er en smal sag når Line er der til hjælp og fif ;-)

   Slet
 8. Så nu fandt jeg dig herinde.....
  Den er så flot din jakke!

  SvarSlet
 9. Jamen den er jo så pæn! Du skriver bare når vi skal i gang med nummer 2, med overstået barnedåb har jeg nemlig masser af tid;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaaa, vi skal sy en mere, skal vi :-) Skal vi ikke bare få bestilt noget pladevat og lim? Jeg leder lige efter stof.... Er virkelig fristet af det blå leo. Bum bum, det må jeg lige overveje....

   Slet
 10. Sikke en flot jakke det er blevet til. Jeg er ret vild med det stof :-)

  SvarSlet

Tak for kommentaren - det er nu så hyggeligt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...