1 l letmælk
1 dl piskefløde + "lidt" til skum på toppen
15 g kakao
1 spsk sukker
100 g mørk chokolade (min. 60 %)
Bland sukker og kakao i en skål med en lille smule af mælken indtil kakaoen er opløst i mælken. Varm mælk og fløde samt kakao-sukker blandingen til ca. 60 grader, smelt chokoladen heri og varm til kogepunktet.
Server med letpisket fløde. Mums!
Og Sigurd demonstrerer lige, hvordan man også kan drikke varm chokolade....
MmmmmMmmmmm....lækkert! Og varm cacao bliver da bestemt ikke mindre lækkert af at blive serveret med lotus stellet!
SvarSletMmmmm - det ser hyggeligt ud og lyder lækkert. Jeg er stor fan af varm kakao med flødeskum:-) Jeg håber I nyder livet som en familie på 4.
SvarSletK.h.
Christina
arggghhh hvorfor er der mad/drikke indlæg alle steder når jeg lige er gået på kur (seriøst denne gang;))
SvarSletMh, hvor ser den kakao god ud. :D
SvarSletJeg har for tiden gang i en give-away, hvor man kan vinde en bog, håber du tager et kig forbi?;
elskershopping.blogspot.com
Lovely!!! We love Hot Chocolate a lot, too! :) xo
SvarSlet